發新話題

MY COD6 MW2 M82 Video

遲下又試下cap先

引用:
原帖由 McDull 於 28-4-2010 17:33 發表

如果佢係低分又無出CHEAT,我覺得佢地出下聲係OK既。

最X憎就係個D明明係自己又AIMBOT又穿牆,但係就係咁係度打粗口問候人地,話其他人係出CHEAT個D。

可惜既係我既地理位置,PING親出黎都係呢班東亞病夫。 ...
因為佢CHEAT你都殺到佢,你有問題

agfhan 用gunner最小都殺到6-7個ge
e期自己一個人打親d隊友都勁到...........
打TDM殺30死3都輸

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 16:34 發表
我試過team camp match有人殺0 assist0 死20
我懷疑佢點可以做到
幫緊人boost?
我打dom都見過有人幫人boost

打TDM又比人話hack
對面重要成隊香港人
camp到呀媽都唔認得..........

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 16:59 發表

應該唔係...我見佢有郁有射,係蠢蠢地
之後兩場佢終於有成績,assist左兩三個咁
不過玩左咁耐都係見過一次有人幫人boost
原本打對面kd ratio大約2-3/1,下一場同team變左1/4-5,仲係咁打字...
我都好討厭 ...
你係一個地方等10幾秒,ok
因為果d地方多人行,我都會
但成場都係同一個area唔行重要成隊都係就..............

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:16 發表

見過唔少人成team camp同一個area,一人望一邊,淨係凸個頭,樓梯放哂claymore
玩到咁,真係你打埋我果份
玩爆破攻唔攻到
有次玩OMA tube炸散左佢地個陣
之後就比人話f%#king tuber

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:25 發表

Karachi 上樓梯,兩邊都有牆個位,好難炸上去,想掟semtex就未行到埋去就比人camp死...
再高d個位又有人趴地camp另一邊...
我覺得隻game已經變左call of camper: laucher warfare2
A果面定b果面?
Karachi camp ge多數都camp a果面個天台(全場最高果度)

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:30 發表

係果個位,同埋連住果度,可以爬鐵筒上去果間屋...
果個位係超好camp
果次打dom 2面都好勁
我個friend camp上面,比人一個c4清左d claymore
之後stun衝上去ko
勁野

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:42 發表

上有可以隔住牆,淨係凸個死人頭咁望住條樓梯,見你掟野可以即刻縮....
如果最高果邊有人睇,擋住另一邊過黎既人
係果度玩resupply claymore再camp住基本上好難比人殺...
而家我想拎m1887既tillte同emblem,但用呢枝 ...
一開始勁過頭所以改左
果時d akimbo 1887真係超過份

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:49 發表

我睇過d片,的確強得過份..
但拎一枝果陣,的確比spas差
10個就akimbo,有幾難

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 17:56 發表

我覺得akimbo反而仲難殺人
因為佢個距離短左
同一距離aa12重好用

引用:
原帖由 twk810 於 2-5-2010 18:10 發表

其實用一枝的話spas比佢好,akimbo的話aa-12, striker同m1014都比佢好...
不過就係中意m1887個樣,冇計啦
SPAS12已經打夠2千5人
e家打緊AA12

發新話題