35 123
發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74
信相有好多人想睇你下一雞打8000
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 29-5-2007 18:07 發表

咁遲!?? 又話個個星期都打既? 就今個星期啦!!!

我等唔到喇.
你滑緊雪都去woo

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:12 發表

係wor!youtube都得wor!

比其他人開下眼界都好

引用:
原帖由 match_man 於 29-5-2007 18:18 發表

"1 trigger pull with 8*** pellets"
熱切期代

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:22 發表
你地唔係講到想親朋好身試下咩.....黎觀戰好似唔夠真實wo....不如落場一齊感受下la.....
親朋好身試下咩你想講咩

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:26 發表

我諗我要食晒你呢8千唔會難得過你真係一雞過8千飛...
佢可能想一個打我們全部人!!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 18:29 發表

人地可能插住舊水電呢
可能係用220v tim

引用:
原帖由 hippies 於 29-5-2007 18:36 發表

我地出彈........
佢出咩野呀!!

引用:
原帖由 odaan 於 29-5-2007 22:46 發表

拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , ...
哈哈, 睇黎我地要學野la!!

奧單兄, 我又要學佢咁, 改到一雞 8000 野

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-5-2007 01:05 發表
8千咋下化 , 打一雞X機8億都唔止啦......
係woo, 唔記得白汁子幾億咁出woo

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-5-2007 01:09 發表

等單兄解剖研究下o個位師兄把槍先(如果o個位師兄唔介意的話)
到時單兄有排忙

八神, KOF呀
比心機八神, 我地一定幫你置頂!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-5-2007 23:52 發表

呢個工作唔好同我爭
你又唔報名

引用:
原帖由 spainish 於 31-5-2007 00:24 發表
洗唔洗做定貼紙&旗仔
一雞8000遊學團
上電視賣埋廣告, 亞記電視”第一手真相"

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-5-2007 11:16 發表

佢而家係要一個上台階,比我地見證同感受下一雞8000飛,唔熔手柄 , 唔爆波箱 , 唔燒麼打的,奉佢支m4係神來之槍

而且我地可以聽下點保養支槍先可以一雞8000飛,3年打過百萬飛都唔掃唔壞的方法
咁返D$ 都好, 唔洗換野!!
打極都唔掃

35 123
發新話題