24 12
發新話題

[第二頁有片睇!][流言終結]Nikon你真神!一下子巴死了Canon啦! D90登場!

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 3-9-2008 13:48 發表

急睇
無咁快
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 101653 於 3-9-2008 14:48 發表

一個月又一個月....一個月又一個月....
一年都黎緊頭啦....
你唔交D3果份你都交D700果份丫....
唉....
你串我丫

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 12:58 發表

可能加多個N字牌
  maybe

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-9-2008 13:47 發表

其實宜家小黑五都己經幾靚仔..
70mm- 200 mm this sunday 有得玩^^

引用:
原帖由 101653 於 4-9-2008 20:32 發表

nikon既野只會越黎越樣衰....
我從來未見過nikon d機靚仔過....
呢句可能得罪好多nikon師兄....但都係有果句講果句....
美~lee樣野好主觀的
所以冇乜所謂~~大家有大家的至愛

引用:
原帖由 101653 於 5-9-2008 17:42 發表

剩係講個樣....
你覺得28-70好睇d丫定係24-70好睇d??....我覺得28-70好睇d
你覺得17-35好睇d丫定係14-24好睇d??....我覺得17-35好睇d
陣間佢又整一整支70-200....

所以比我既感覺就係"佢d皇牌鏡越出越樣衰 ...
下....我買鏡只會睇成像質素,同個人要求....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-9-2008 18:45 發表

我只會睇我想要咩..
王子好英丫

引用:
原帖由 ZaMaR 於 5-9-2008 18:49 發表

我只會睇我銀包仲有幾錢....
唉~心傷

引用:
原帖由 bonzonie 於 9-9-2008 17:40 發表

pre-ordered

24 12
發新話題