發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74
咁遲!?? 又話個個星期都打既? 就今個星期啦!!!

我等唔到喇.

引用:
原帖由 steveyue 於 29-5-2007 18:08 發表

你滑緊雪都去woo
wargame界壯舉 wor!!! 點可以錯過.

再唔係上youtube一定可以將香港既玩具槍工程揚威海外啊!!! 日本同台灣仔一定當我地神咁拜!!!  

未出發先興奮!!!

我真係好Q想感受下wor!!!!求下你啦PLEASE!!!!

8000 飛一開槍我地完全出唔到黎開槍wor.... 咁我地唔落場試下係唔係真係開唔到槍點得丫!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 19:07 發表
6月24就真係ga....
如果真係有c兄想去ge...
都可以去...起碼識多d朋友交流下...都好.....
我都唔想講咁多...因為有d人開始講d不知所謂ge野....
大家諗下....la....你自己係咪打完場game...返到屋企就放低支 ...
地點pls!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-5-2007 19:09 發表
講到咁,不如o係約戰版出post
一早應該咁做啦!!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 19:16 發表
仲有冇ar.....
有冇性趣打夜ar...
好熱
係咪真係打原裝力架!?

神話我地齋睇淆唔敢落場呀!! 不如開個落場名單先啦.

係咪真係打原裝定係打問號火力架? 我無咩所謂, 最緊要公平嗟, 你打乜我打乜.

落場名單:
============================
1. Royalmarine

引用:
原帖由 hippies 於 30-5-2007 11:44 發表
汶汶怕wor......
我一雞得 80, 面對一雞 8000, 正常人都會怕啦. 但係如果真係大家都係打一槍死, 你咁大力我咁大力的話, 真係要中都係中幾粒嗟. 話Q知佢一雞80000啦. 咁樣可以同神蹟近距離接觸, 抵啦!!!

再講, 合法火力的話, 傷極有果譜啦, 問號火力之嘛, 呢度好多人係煙通都玩過. 如果有人真係囉支非法火力落場的話....我諗呢度大家都知點做啦.

引用:
原帖由 ivan_31 於 30-5-2007 11:51 發表

我又打
  看破紅塵.

引用:
原帖由 ivan_31 於 30-5-2007 11:55 發表

有你陪wor驚wt
終極標靶....

引用:
原帖由 delta 於 30-5-2007 11:54 發表

如果原裝波箱改非法火力可以做到一雞8000, 我更有興趣睇下呢個神蹟
唔知佢支槍係咪要行 220V 呢? 咁點出黎打game啊??

引用:
原帖由 ivan_31 於 30-5-2007 11:58 發表

要死一齊死
打game嗟, 老原咋wor, 唔駛死嘛...

引用:
原帖由 hippies 於 30-5-2007 12:25 發表
落場名單:
============================
1. Royalmarine
2. ivan_31
3. 汶汶

join too...........
大家快 d join 啦, 唔係俾神話我地淆放我地飛機架喇.

發新話題