發新話題

博c模型

引用:
原帖由 swat328 於 30-5-2007 12:33 發表
落場名單:
============================
1. Royalmarine
2. ivan_31
3. 汶汶
4. JER 7

淫字頭果然係CGF入面既悍將!!!

引用:
原帖由 match_man 於 30-5-2007 12:34 發表

可惜我24/6要綵排上北京表演D野...如果唔係我實到
有無搞錯呀, 北京有神蹟咩!?

引用:
原帖由 odaan 於 30-5-2007 16:09 發表

因佢未出地點 , 如當時人餚底 , 會浪廢左論壇資源
等緊當時人出現留下約戰資料 , 我都希望還佢一個公道
我諗佢而家搭緊架木頭車裝果2kg豆, 駁緊舊水電....

引用:
原帖由 surfer_ann 於 30-5-2007 18:49 發表
嘩!玩到咁大?
唔知會唔會有紅A筒呢?

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 19:31 發表

小女子一定要到場做「一雞8000輔導員」
快 d 報名啦.

而家得 9 條友, 人地扣一雞, 我地一人都要食成千飛....

咁到時有咩記認呢?? 我驚俾人放飛機wor.

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 22:43 發表
唉.....
我都話你地得個講字la.....
我post 都開左....上面d人去哂邊ar....
你無野呀?  唔留名 = 唔到? 邊個要到唔Q駛填form嘛?

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 22:51 發表
你無野ar...
你唔寫名我點知有幾多人黎ar.....
等陣你地放飛機點算ar...
你知la...lee度d人得過講字
師兄, 你自己話人數不限ga wor, 到時真係得一個觀眾黎你都要表演落去架啦..

你唔係驚我地夾埋放你飛機嘛? 好多人我都唔識ga wor. 駛唔駛夾埋呀?

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 22:58 發表

喂!!8000飛o係約戰區開左post!!!!!!!!!!!兄弟快d去報名啦~~~!!!!!
強烈要求置頂!!!!

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:12 發表

我怕到時人多到針都插唔入
咁多人點樣見到八神呀?

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:21 發表

真神三寶:木頭車、紅A筒、火前人裝備~
講左咁耐, d 版主去Q晒邊呀!? 仲唔快 d 將個約戰 Post 置頂!? 唔係又有人話我地唔得認真會放飛機呀!!!!

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:26 發表

版主去晒開會商量果日的人流控制點做先可以俾百九幾萬國內外game友都可以一睹真神風采~

同埋傾緊贊助之類的麻煩野咁囉~
咁佢地實在太唔似樣喇, 唔可以為左果少少贊助怠慢人家嘛!!!

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:33 發表

怒推!!!:x
木頭手推車!?

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:44 發表

駛唔駛搵個老漢???
八神可能已經係呢.

引用:
原帖由 華田 於 30-5-2007 23:48 發表

你地會幾時試下一雞8000 ????
我下午先到啊..........記住帶野拍低佢啊
有無 3G 呀!? 打俾我啦!

發新話題