發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 14:56 發表

係咪你做莊先?
我駛驚?!

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 14:58 發表

你唔係靜係諗住開佢可以一雞8000飛ar?
開盤ed.

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 15:16 發表

賠率太細無興趣|)
你打丫笨. 大佬, 佢買$500 x 8 我都無咁多$賠啦.

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 15:35 發表

我唔打, 一陣8000兄落重注再做馬我咪賠死, 驚驚!
佢一落飛狂跌...

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 15:41 發表

唔俾主人家落飛通常...因為會恐慌性跟風
請留意主角每句說話都會對賠率做成波動!!!

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 16:25 發表

佢得先算la
一出相, 賠率又要跌...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 03:05 發表

一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"

去唔到都可以睇轉播
唔...

有興趣睇 3G 視象直播既朋友歡迎留個電話俾我, 橫惦我有 4 張 3G SIM card, 每個number射 30 分鐘Video call 我都仲俾得起既.

唔該出相 / 留CONTACT!!!唔好成隻龜咁閃閃縮縮.

不如五日內佢唔再出contact或認人方法, 我地就當無HOST流局!! 即係條友淆四!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-6-2007 10:02 發表

應該唔止...去而唔留名o既大有人在....
到時找到條友先講.

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 2-6-2007 10:03 發表

好呀好呀~ 推推推
HOST都唔X見左人, 我地去來做乜!?

引用:
原帖由 RYODLi 於 2-6-2007 10:07 發表

咁其實起定義上今次行動係睇神蹟顯現定打game呢?
我地話來睇神神蹟, 8000真神又話我地唔肯落場打, 我地咪配合下囉.

點知原來條友淆四, 到而家都唔知點找佢.

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 10:19 發表
總之一句....電話我就唔留....
到時我準時10點去到...
冇人我即影想我post 哂所有論壇睇下到時係邊個淆底.........
我點Q知邊個係你啊? 真係要我地認架木頭車同紅A筒啊!? 定係有眼耳口鼻果個就係你啊?咁你實有到啦!

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-6-2007 11:56 發表
等我講幾句野啦...

1. 佢由始至終唔留contact...只係話著乜野衫.... 佢都唔想留就唔好強人所難啦...但搞手正常既都會留番個contact囉..
2. 搞手做番個見證既...就唔好問我地D無聊問題...用D乜野齒關我鬼 ...
淆已經跌晒飛啦...

引用:
原帖由 忽必烈 於 2-6-2007 12:04 發表
搞手請看看我地幾多個人會去....但真係好唔該你...留番個真係打到俾你既contact囉

主辦人:jackyafk ??
1. steptin
2. Royalmarine
3. 忽必烈
4. ivan_31
5. 6mm
6. swat328
7. pursuer
8. Steve
9 ...
無咪當流局囉. easy. 人地淆無計啦...

發新話題