60 1234
發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

講真,打1.8J ,你個LIST好多野都唔洗買
世伯搵錢好辛苦嫁.慳D洗啦!!
你估宜家好好境呀...十零歲仔問屋企拎錢8千幾蚊整支槍...你D錢都唔會係你自己搵嫁啦!!
你試下去做兼職...M記有冇20蚊1個鐘.你去做但係無的你PM我...我貼夠20蚊1個鐘俾你
你計下要講幾多次歡迎光臨麥當勞/要執幾多份餐具先搵到呢筆錢!

PS:
你當我買唔起葡萄又好,點都好,希望你自己諗真D

引用:
原帖由 ayaka 於 16-6-2009 23:16 發表

我覺得係mc問題而已.....一支槍2個tone已經夠lu
無錯...

附件

16-6-2009 23:19

達神諗好支gbb砌咩未
我等緊睇神器

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 02:35 發表

一定啦...除咗佢,仲有邊間有出gbb既MK18槍身
我買到其他牌子的mk18槍身,你係唔係同我食左佢

ps:出售達神食槍身的門票每位20蚊....送可樂,花生
引用:
原帖由 westdog 於 17-6-2009 10:28 發表
樓主不如解釋下會唔會係你自己做兼職儲錢買架~
唔係講笑,要砌到好似樓主呢一支咁樣真係唔洗用vfc~
你緊係無追達神的post

引用:
原帖由 loki 於 17-6-2009 13:34 發表
我建議你反傳統.
有人AK 加M4尾.
你可如整支M4 + AK 尾行AG36 換個G3 MOTOR GRIP落去,唔好玩RAS/RIS個D啦..人人都有.搵人拎舊桃木整個M733 幼身粟米筒
除左槍身外全部行橙色
槍身行番淺綠色^^!
我相信樓主O既財 ...
佢噤整,我私人贊助佢一個AK尾托

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 18:19 發表

下...Prime身,真品RIS,仲要EOTech??
無錢呀?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 19:02 發表

算啦...還掂支gbb係我最後一支槍(唔計出黎做野自己揾到錢之後),我就盡最後努力搞埋佢啦...整咗出黎我就毒死啦...
哇.噤你都起碼10年唔洗買槍

引用:
原帖由 Castlevania 於 17-6-2009 19:56 發表
我想問問樓主,
小學幾時復課啊???
用一支貴野換晒內面D野???發生左咩事???
同G&P加PRIME身??
不如直接用晒PRIME啦~
我宜家所有野用PRIME去砌GBB
G&P加PRIME???個價都差唔多用PRIME砌一支出黎.不如直接D啦.
G& ...
哈..我反而想問樓主考左升中報分試未

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2009 21:42 發表

以你既語氣好難令人誤會你係小學生既
我有幸見到達神拎槍...
睇身型同髮型...仲有衣著
好難令人相信佢唔係小學生

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 21:35 發表

小學幾時復課???我F.1咖喎!!!我諗住暑假8月果時得閒,買住支G&P gbb黎係屋企玩同打CQB,我冇諗過一買支gbb返黎就即刻去改,玩到咁上下先算啦...到時先改都未遲
小朋友,當哥哥袋錢入你袋
世伯搵錢辛苦呀

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2009 21:46 發表

係唔係係童工拎住個vfc槍盒既?
我唔知佢拎咩盒
但支槍我認得

莫非我地一齊見證到神跡

阿公~~~
我要勳章

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2009 22:11 發表

哂氣啦,,d小朋友以為錢係噤出黎既咋,,插張卡噤個pw就有$!
easy
玩下手...佢了隻龜咋...排隊插卡都唔洗

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 19:14 發表
咁唔該各位師兄寫張list俾我應該點改支gbb呀
01. 實物KAC QD火帽
02. 實物三角準
03. 實物導氣管
04. 實物KAC RIS
05. 實物Wilcox M2鏡橋
06. 井勝鋼10.5寸外管
07. Prime 黑色不鏽鋼外管座
08. Prime For WA M4 用AEG內管座
09. pdi 6.01 精密管
10. Prometheus 紫色HOP膠
11. Prime MK18 刻印機匣
12. Prime槍機緩衝墊
13. RA-TECH完整槍機
14. 實物Aimpoint M2(軍版)
15. 實物LMT後準星
16. 井勝槍機助推鈕
17. Prime/井勝下機匣內部零件
18. 實物彈匣卡榫
19. 井勝快慢機
20. 實物CQD背帶環
21. 實物M16A1握把
22. 實物LMT軍版海軍托
23. WA/GHK 彈匣
24. 實物COLT拉機柄
25. 實物防塵蓋
26. 實物COLT上機匣 (呢樣你係美國先好玩,唔係小心有人報警拉你)

呢個list應該岩你,我照某位同胞的LIST修改左少少

如果縑唔夠豪..話聲我知...
我開個更豪的GBB AK LIST俾你

引用:
原帖由 生豪 於 18-6-2009 19:52 發表

用實物bolt
我.....
我叫佢用RA踢咋

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 20:41 發表
唔該哂師兄 ...依支野貴到阿媽都唔認得,要努力儲錢 ,改完之後即刻post上黎俾大家睇!不過8月買支gp返黎玩到儲夠錢先改!等我print咗張list出黎先...
買乜春野gp
你見到個list有邊忽有gp件
你不如買支wa返屋企玩下算...
再唔係咪買支井勝囉
如果你都係買gp噤浪費,我只好答你一句,無L得救
同埋個list好多野...統工唔會有,你可以死左條心
另搵路數把啦

60 1234
發新話題