發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

我就覺得你地係cgf做生意就咪係一般區問post..唔好做到呢度成個兒童台噤,有咩咪私底下訂,唔洗係度收單,公怖消息
引用:
原帖由 jelly鞭 於 29-6-2009 22:35 發表
=3=我係咪蠢左,我D瞄具扣左交通後真係冇賺到.....頂多得$50....同埋唔好意思,我唔再受新訂啦你睇下MK幫唔幫你..,費事俾人話我=.=個人本身諗住成個唔搞添,但係又有人入晒錢,所以搞埋依次就唔搞....
本身諗住下月搞MASADA,M99等等的說....因為一支槍成本價真係200多D=.=街賣到1XXX,批發後都會平好多......
你有冇賺我就唔知,但下面果度你拎過貨未?成本2百蚊,你拎幾多支?1萬支?
你知唔知幾錢開個模?
如果你想令話你賺錢果位人兄萬夫所指唔洗用呢D方法...
但你話2百幾蚊支...真係會笑大人個口 吹得就吹

刪帖...俾人鬧

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 10:23 發表

講番先…我同樓主乜關系都冇…我都唔知佢會開post的,唔好講到係我地係道做牛做馬咁
唔係話你地做馬...初時都OK./.但回回下,回到收單.公怖訂購LIST.好似過份左少少

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 10:27 發表

咁都係方便番D人check番岩唔岩姐,因為之後都有唔小人回覆番話錯左=3=
cgf唔係俾人做生意的平台
宜家資訊噤發達,你SD個EMAIL,SD個SMS,/ PM有幾難
應該唔會幫人訂野,連最基本的聯絡資料都無呀...

引用:
原帖由 MKL04438 於 1-7-2009 11:04 發表
我都係想方便D姐…再講,我post個清單出黎比人check就會多D人一齊訂?會對你地口中既生意有幫助?
原來咁樣又係做生意既表現…

對唔住AL兄…
我唔明打個電話去確認/SD 個EMAIL會有幾唔方便
你打LIST無令多D人訂...但你打個LIST出黎,係唔係變相話俾人知,你有得訂??
你唔鐘意用生意呢個字詞,咪用買賣囉
講真,你做咩買賣唔關我事,但咪鬼當左CGF係你地公怖賣野資訊的地方啦,仲噤鬼理直氣壯
同埋提下你老友啦,賣MAGPUL老翻咪噤鬼揚,俾PTS告就無人可憐嫁啦

發新話題