發新話題

G&P vs INOKATSU

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-5-2009 22:10 發表

又唔好咁講,我都唔係好有錢啫...我一個月都係千幾至兩千蚊零用錢,有時同啲fd出街又要錢,打game又要,不過依都少打,因為仲執緊支VFC SR16,就算我遲d買咗支gbb,我都係諗住攞佢黎係屋企玩同埋 ...

2千蚊零用...未計飯錢車錢wo...如果計埋,你分分鐘多過人地做野果份糧
如果有錢的,就唔好買成槍啦
就噤散件砌一支出黎啦
引用:
原帖由 loki 於 23-5-2009 23:06 發表
而家D後生真係富貴@@
咪係=-=,我F.1果支,唔好話2千零用...2百都唔知有冇

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 11:12 發表

下??我岩岩先執完支VFC SR16,好辛苦...跟又要執散件砌支gbb,唔好啦...都係買成槍算啦
有錢洗咩自己整槍
直接寫個LIST,交俾相熟槍鋪..跟手俾錢.等電話拎槍啦

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 12:13 發表

我當然唔識自己整槍啦...我係自己執料,跟住俾銃工整,因為知道佢啲手工好
噤咪得.宜家上網搵下資料,睇下你想砌咩的款
之後就睇下人地點砌,睇下d report...邊隻料好
之後就寫list,拎去統工...

引用:
原帖由 denniscty 於 24-5-2009 13:49 發表
莫講話儲一兩個月
諗好唔好買都諗半年啦
而家啲「青少年」的父母真係財大氣粗

其實如果有返2個錢...我建議買INOKATSU

引用:
原帖由 rYaN 於 26-5-2009 01:55 發表

我仲少,,,得果3-400蚊..
我先得果2百蚊...
你直頭係我2倍

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 29-5-2009 16:18 發表
睇過咁多post,都係覺得井勝好多問題,得個靚字!

噤x煩嫁你
都話囉.如果你有錢.買邊支都一x樣
問題係你點改,同埋放幾多錢去改
起碼我見個fd玩井勝玩得好開心

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 30-5-2009 01:17 發表

同意
你同意乜x野姐
你鐘意邊支咪邊支囉
講噤耐,你決定買邊支未呀

引用:
原帖由 hermanht 於 30-5-2009 15:24 發表

我好早都已經話左GBB小朋友化ga啦...
未小朋友化...佢都未買

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 10-6-2009 15:41 發表
個bolt抄WA,但係又抄得樣衰
小朋友,您上網searhc 下小林係邊個先講野啦
抄wa
槍都未買,,,剩吹水係無用嫁
引用:
原帖由 loki 於 10-6-2009 15:53 發表
根本唔同SYSTEM
而且小林先生佢研究GBB M4比WA更早.
只係推出遲
如果咁講都係抄WA 所有有麼打同埋行齒輪O既GEAR BOX咪全部都係馬老二?
咁點樣解釋GP 為支M14整GEAR BOX
G&G VFC等廠為GEAR BOX拎專利?
咪鬼理佢啦,吹噤鬼耐...唔好話槍.毛都未買條

引用:
原帖由 Flanker 於 10-6-2009 22:19 發表

禁又唔好禁講人地"毛都未買條"
是的是的

引用:
原帖由 Castlevania 於 11-6-2009 12:30 發表

當然~因為.................G&P上唔到真骨..我唔想煩...所以改做自己砌~
期待同你黎一場GBB大戰~
誠哥,總於識諗了

引用:
原帖由 Castlevania 於 11-6-2009 17:48 發表

yo~
不過宜家煩緊用幾寸管好....14.5定16....
16"又冇我想要個隻款的鋼版

俾錢人車一條出黎

發新話題