發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 里安 於 18-6-2009 20:57 發表
唔知呢位小朋友幾耐先玩到上面list果支MK 18 mod 0

p.s.我絕對唔支持咁細個就玩物喪志,後果好嚴重
好快姐佢...
返屋企..."爸爸.媽媽...拎住2萬蚊黎俾我買支bb彈槍...唔制呀..我要呀我要呀..."
好快..過多1個月
大家就會見到"終於搞掂支gbb mk18mod0啦!!! "

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:11 發表
好唔好買埋個VLTOR CNC Bolt
你有錢,有路數買個colt的都得
差在我報唔報警姐

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:16 發表

真槍bolt可以用係gbb到咖咩???我唔明bolt渣嘛,又唔係過焦又唔係用火藥,甘都犯法??仲有個colt bolt人地都好難睇得出啦
你可以試下拎住個真槍bolt過關...睇下有冇人拉你

引用:
原帖由 BOY~ 於 18-6-2009 21:19 發表
玩完MK18MOD0
~~~~再大個仔的~~~~~
爸爸..媽媽攞住幾十萬比我 我要考槍牌~玩真野!! 玩具唔好玩既!!
~~~~再大個的~~~~~
爸爸..媽媽..攞住200-300萬比我LA~~~ 我要玩名模..靚女....
~~~~再大 ...
玩完MK18MOD0
~~~~再大個仔的~~~~~
爸爸..媽媽攞住幾十萬比我 我要考槍牌~玩真野!! 玩具唔好玩既!!
爸爸..媽媽..攞住1千幾百萬比我LA~~~ 我要玩名模..靚女....
爸爸..媽媽..幾時死呀,俾份遺產我...我要...我要醫腦殘

呢個先似達神的plan

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:23 發表

仲有成套list係邊買同how much??
唔知wor
實物呢家野..人人唔同價...收我呢個價.未必收你都係呢個價
同埋整槍呢家野...唔幫人做宣傳
自己發掘下啦

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 22:21 發表
唔該師兄寫啲香港有得買既parts,我唔洗樣樣都真品,prime己經好ok,我想要過張list,就算係真品都唔要犯法果啲parts同埋係香港有得買
我肯定我俾你個LIST.全部香港都一定有...差在你唔知邊度有姐

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 22:25 發表

話我知啦
Who Do You Think You Are?
i'm not your dad
If u want those parts,ask your dad,don;t ask me

del

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:05 發表
lahc你既意思係迷還掂都諗住改咁多野,不如買住支WA M4 Delta玩住先,最平,留番多啲錢黎買料仲實際!http://www.dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=13491
你有幾多錢先...
如果有的咪直接拎住張list去槍鋪...
記得upper receiver果 part del左佢...唔係俾人報警拉你唔關我事

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:20 發表

師兄你提少左枝sf m962c,實peq4,實cqd前槍帶扣
係wor
多謝提點

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:23 發表

由而家至8月有3000到
真心問...你覺得3千蚊係個list到買到幾多樣野

老老實實啦
買支AGM M4RIS 玩住先啦...
反正個身無marking.你自己拎去整..2百蚊內搞店...
支野7XX+2XX(MARKING)+玩具Aimpoint M2 ,Wilcox M2,LMT STOCK
連埋整,3千蚊一定埋到單...
無賺錢能力黎講.買3千蚊支槍已經好過份

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 18-6-2009 23:34 發表

有賺錢能力一砲過3千都好多ga la
富豪2代...點同我地呢d百姓比

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:53 發表

左門神果然有計,,,
又唔見你送比我
生豪朋友即係我朋友
俾個地埔我
我寄俾你

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:58 發表

為人為到底..叫你老豆開張冇銀碼既支票黎!
成枝MK18既零件LIST上面既野我幫你搵齊,
堅得就堅,實得就實!
我同生豪兄會幫你搞掂
話哂打list都辛苦...預埋我

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2009 00:00 發表

其實我想佢寄本美國PLAYBOY比我就心滿意足啦
中國人梗係睇夜遊人

發新話題