60 1234
發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

我請佢打啦...搵埋架車去接佢...

引用:
原帖由 豬肥 於 22-6-2009 20:54 發表
oh佢今日有上過黎喎~
佢有俾錢睇我個POST TIM

引用:
原帖由 豬肥 於 22-6-2009 21:10 發表
咁佢做咩唔黎講下野
潛水嘛

引用:
原帖由 Castlevania 於 22-6-2009 22:55 發表
槍神,你又潛左水啊??
你有冇睇人地個呢個POST啊,[砌國九~~~搞左八成(同場加映UBR完美入電)]
你睇下人地啦,渠頭
哇.誠哥仔,見到你頭像嚇死
以為見到個FD上CGF

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-6-2009 00:06 發表
咁都要等我買咗支WA先再有話題講咖!!
浪費金錢.無x得救
你估你好x有錢呀?定係你覺得你老豆好易搵到錢呀
你估好威好型?定係好爽呀?
有錢都唔係噤x樣洗呀
你知唔知宜家個市幾差呀?唔知你出去m記又好kfc又好,試下搵下工,打下工啦
唔止我,其他師兄都唔知講左幾多次,買支wa改mk18,最終都係換哂d野,你都要買,浪費金錢!
你阿爸會唔會耐唔耐塞幾千銀俾你買糖食?
唔會的你憑咩玩萬幾2萬蚊支槍?
你講啦,你憑咩?
憑你每個月果幾千零用錢...之後節衣縮食去買萬幾2萬蚊支槍?
可笑!不知所謂
你成日話玩住先玩住先
我呸!無錢唔好死充,唔好以為玩gbb好威好型!有錢的,你有陽氣係男人的,就一炮過整支MK18俾我睇
玩咩住先姐...做返個男人
唔係的就踏踏實實啦,死充有咩意思.無意思嫁!
講我就講左,勸我都勸左,你諗你啦

PS:我成日內疚自己玩的槍好敗家,好大洗...估唔到一山還有一山高

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 14:27 發表
好靚仔,係水移定係噴色
我睇開個眼科醫生唔錯嫁..介紹俾你?

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 15:53 發表

唔UM住良心賺下佢,佢點會出返黎
對住唔師兄...我錯怪左你

引用:
原帖由 豬肥 於 23-6-2009 16:21 發表
人地中2咋喎
我覺得佢唔會你自己做兼職儲錢買
中1升中2..唔夠15歲...除左阿爸公司,諗唔到有幾多人會請
但阿爸公司...入到去,d職員點敢叫佢做野
即係變相塞錢佢洗

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 16:29 發表

如果我肯俾9K玩汽槍,我第1件事係買支TR21先。
我會買支nsp-3

引用:
原帖由 Ryuudo 於 23-6-2009 16:48 發表
咁改法... 不如樓主你去童工到做童工把啦, 你講到賺返來o既錢都係放哂o係支"WA GBB M4"/"Mk18"到, 去童工到打工你同老闆講「你唔駛出糧比我架, 我做一個月你俾一份list上面o既件我就可以架啦」咁重好啦。
佢值3千蚊咩
3千蚊我買條BELT唔好...我買多副RAY BAN唔好,我去玩返晚媾下女唔好
洗請佢呢個F.1仔

引用:
原帖由 BNR32V2 於 23-6-2009 17:52 發表

唔好咁直接,而家D小朋友唔X得,會跳樓。
佢跳左咪仲好...佢阿爸一炮過俾完就無眼屎光x盲
佢想砌支2萬幾蚊的槍...佢都要諗下佢一個F.1仔憑咩玩2萬幾蚊支槍
叫佢量力而為,玩國產又嫌3嫌4...
呢D得果3百蚊就想要陳拉利,唔鬧唔得

拿,如果樓主你睇完.仲想做返個有陽氣的人,就直接問阿爸
"阿爸,我上網俾班敗家仔串,拎2萬蚊黎,我砌支槍串返佢地"

引用:
原帖由 rYaN 於 23-6-2009 18:50 發表

睇化下啦,,宜家香港咩人都有,
人地有$唔可以唔比人洗既wor!
佢老豆大把,個仔要幾多咪比佢囉..都要果一萬幾千,
可能佢老豆買堅飛機玩,,同返個仔講,你玩得果一萬幾千,玩得d咩呀!?
大家既睇法都唔同,
如果佢老 ...
噤continue 串佢啦

vfc殼都未係啦

我講的...
拎支吉打同vfc的ak
2支互撞.睇下邊支打柴先

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-6-2009 21:18 發表
我出街之前你地都冇on,返黎之後先睇到你地寫咗咁多野,冇講野一陣就話人潛水,冇野呀???
噤你睇噤耐.剩係睇到我話你潛水的post
你莫非真係無認真諗過自己噤樣買法岩唔岩?

子曰:法語之言,能無從乎?改之為貴。巽與之言,能無說乎?繹之為貴。說而不繹,從而不改,吾末如之何也已矣

大個孝順d啦,唔係"子欲養而親不待"你就喊都無謂

60 1234
發新話題