發新話題

依個世界D新手真係得意

有d新手真係發神經
叫佢留電話/打俾我,電話講,
又唔打黎,又唔留電話,係要用text
同佢講左我住東九龍,最多出旺角交收.港島區都得
之後仲可以大聲夾惡答我
一係你入黎屯門交收,唔係我唔買
真係心諗...一定賣俾你嫁
乾脆同佢講88,賣左俾第2個師兄
大家就下無咩所謂...佢話唔出閘,就佢去到美孚,條氣都順d呀...
之後幾日後,pm 佢電話過黎,叫我打過去.仲超串噤話.我去旺角交收都得ga

引用:
原帖由 westdog 於 12-5-2009 23:19 發表

咁你就要轉會啦~我個團契都有隊槍隊~
師兄教會係咩區?

引用:
原帖由 westdog 於 13-5-2009 17:17 發表

九龍城區~
PM個地址同返咩時間OK?
之前返開的教會,因為我搬左屋,太遠.已經無返

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2009 18:47 發表

係喎賣野比D細路就知

又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍又要......

大佬你買得果幾廿蚊野以為自己去18樓、要求多多

仲要驚你放飛機(頭先先同個fd等左成個鐘)或者出到黎唔要
唔止細路.有D"大細路"20零歲 仲黑人憎
又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍
約10點,成11點半先到
之後要求多多,要地鐵月台度交收
同左佢講,你月台,最多開槍袋.睇睇好
點解佢狂試槍...仲問我有冇BB彈
之後驗屍噤驗,仲想我拆散哂支野俾佢驗
玩過試過,見到佢個死樣都勁鐘意
仲要話麻麻,話D FD見到支野狂笑佢傻仔,走去買
真係心諗..你做L完戲未?
之後黎正題,問我平二百五得唔得,又話唔平唔要
講價就直接,講噤春多廢話做咩
最後支野認真難放,我又等錢洗,果二百五蚊就當睇佢呢場大龍鳳
但我宜家都覺得佢係一個"二百五"

PS:件事成四年前發生,果時我仲係個十零歲的細路仔

引用:
原帖由 hypermax 於 13-5-2009 21:43 發表

我諗返起支SR-25.........條友都有2X
條買家帶左個[驗C官]黎,口話乜都唔識但係個[驗C官]驗緊野果陣又識搭咀喎
又想屈我果個唔係SYSXEMA波箱,要我拆槍不突只又話有膠水漬,又帶9.6電去試屈我單發出2飛
減左我5百 ...
同一條"不該"?
佢又係想屈我支野唔係sysxema波箱

引用:
原帖由 RYODLi 於 13-5-2009 21:54 發表

我想知呢D名係出自邊隻game架…?
我都想知

發新話題