發新話題

終於買左Battlefield- BC2

引用:
原帖由 飛哥仔 於 8-4-2010 02:19 發表

你試下找部有GUNNER既坦克+ENG係後面修理既坦克做對手囉, 你就知道咩叫做硬!

如果係APC既, 仲好添, 後坐2人見架APC傷左就出來修理, 修好入去CHI分同COVER兩則, 仲硬!

如果講廢左既, 黑鷹廢左勁多, 以前LAK ...
反而我係唔識玩直升機但叫識玩下戰車
UAV就唔好題…一升空就比人打爆…

頭先果場做recon殺左7個人
點知一句唔該都無就斷線…

原來榴彈可以炸APC架…
頭先我用六粒炸左一架…

引用:
原帖由 crazy_herman 於 9-4-2010 09:42 發表

做人要進取d
有冇勇氣下次約埋用榴彈打坦克
你唔好話喎
我尋日打貨櫃碼頭真係試過架
我仲見打落去係有出傷害判定果個交叉
不過我打到第五粒以經比個工兵搶左

引用:
原帖由 crazy_herman 於 9-4-2010 09:49 發表

一齊估下要打幾多粒先夠
我見佢食左五粒之後中一下AT4就爆
我估大約要十五粒至十八粒…

引用:
原帖由 crazy_herman 於 9-4-2010 10:00 發表

有冇試過同直升機隻抽
榴彈射直升機?
試過…因為我記得我玩BF2既時候都成功過
打武直最多中過三粒但唔爆
似乎就同打APC一樣,要打好耐
打運兵機就未試過
但果時BF2我都唔係炸左架野,而係射入機艙炸死晒入面D人

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 9-4-2010 10:36 發表
頂! 岩岩開始玩真係好無引!
武器又少! 殺人又殺唔到!
昇Level又昇得慢!
一開波就死左, 都唔知咩事!
同人地面對面駁火又唔夠人地射!
玩sniper又射唔中!
坦克又打唔中!
直昇機又射唔準!
UAV又飛唔起!
人一多 ...
其實recon以外既兵種只要升到第二階就好易升
因為升到二階medic同engineer可以靠幫人/車回復賺分
assault上到二階就無限彈可以亂射
recon一開始得M24可以用,所以要學真狙擊手咁玩
但佢升二階解第四個裝備又無得直接用黎賺分,所以係比較難升

師兄你有無首批限量版個代碼?
有既只要用標彈槍偷射坦克同APC就有30分
無標彈槍既話最好練recon既場係中東城鎮(限美軍)同叢林
engineer練貨櫃碼頭多D車打
medic要練水壩,無咁易比突擊秒殺
assault我就真係唔知去邊練好…總之亂打上左二階
跟著用榴彈亂炸已經上到三階…

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 9-4-2010 12:04 發表

thz for your report

btw, wt is punkbuster? wt for?
好似係捉外掛用
唔裝入唔到場
----------------------------
頂!
次次都係我殺到興起佢先黎彈game

發新話題