發新話題

想同盲神挑lf2

引用:
原帖由 一等兵 於 13-11-2009 00:33 發表

我都係
+1

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:41 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

但你de就可以tooth return tooth?

人de 打 ...
我係粗人我認
反正我絕對唔係果D滿口仁義道得去狗嗡既偽道之士
問題係你既態度比我地更差劣
而家有條友打你一拳然後問候你全家,你唔通仲要同佢笑到烚熟狗頭咁?
郁手先既係你,我地還火,有乜錯?

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:44 發表

do you dare to be tested by me?
放馬過黎

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-11-2009 00:47 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?(以牙還牙???唔係a tooth for a tooth咩 )

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

...
又唔係英文,係神話黎
所以佢D文法(應該)無錯
雖然我唔知神點講野

引用:
原帖由 朗仔 於 13-11-2009 00:47 發表
睇黎你唔明白"你要得到別人的尊重,就得先學會尊重別人"呢一句....
仲有你唔好下下都話人地大過你就唔會同你計
打個比喻
一個細路係街上面撞低左個老婆婆,之後個老婆婆入左醫院,咁係唔係就唔關個細路事先??
重點係個細路仲要講「阿婆,你行路唔戴眼呀?」

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 00:49 發表
我真係好認真考慮緊將來俾唔俾個仔係香港讀書
講真呢d細路而家真係周街係
我肯定我結左婚生左仔老左,個仔一定唔會係佢咁
因為如果佢係咁無禮貌,又厚面皮,又唔識中文,又唔識英文既
佢未過三歲我已經掟左佢出門口

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 00:57 發表

1.  五十步笑百步 絕對 狗嗡既之士

2. 你唔好將我講到殺人放火? 我個de唔尊重居然可比`友打你一拳然後問候你全家`? 可笑

3. revenge 性還火 = 低水平lo
幾個鐘頭無上,一見你就把幾火
1.可惜你就係挑起戰火果個,唔見得你有資格話人
仲有,只係識得好似寫勒索信咁複製人地既字拼成一句意思唔清楚語法又有問題既機械人話,你仲衰過部錄音機
2.呢句我完全唔明你嗡乜春,麻煩你學好中文你先去學英文、學好先出黎晒
3.咁你呢?首先攻擊人果個居然係無錯既,咁就叫高水平,咁就叫文明?你真係一個不折不扣既死小孩

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:01 發表

我改善gun打word

性質一樣

revenge = 低水平不道德
首先無故攻擊他人就高水平有道德
大家睇,呢D就係香港新一輩啦
蒼天已死,腦殘當道
哀哉哀哉

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:06 發表

至少好過果狗嗡既偽道之士, 話人唔話自己的無恥之徒

你仲衰過社.會.垃.圾!!!!!!
好過D目中無人、口出狂言、自以為事既細路
邊個無恥D,腦入面有灰白質既都睇得出,只有個腦裝膠既先唔知
呢句我原封不動還比你

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:08 發表

好煩
多謝你咁快知到自己係點

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:14 發表

我有皮亦都要皮.

我冇皮就必死無疑(自殺), 你de唔要臉就天下無敵, god 都敢罵
你當然有皮
你既面皮厚度仲已經破世界記錄

唔知邊個首先攻擊人都可以話自己無錯呢?呢種人先係最唔要面
有乜唔敢?你以為你係邊個?
麻煩你快手,唔好阻著個地球轉

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:16 發表

盲西一個...
多謝你咁有自知之明

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:16 發表

唔知
唔知就番去讀你既書啦細路

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:18 發表

性質same

revenge 性還火 = 低水平lo
呢個世界從來都係先撩者賤,打死無怨既

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:22 發表

我唔係認, 不過知我係你de 心中係 (至少口中)
係,你係個神
仲係至膠無上既塑膠之神
係面皮厚過地殼既面皮神
郁下就話人低水平既低水平神

發新話題