發新話題

UCGO私服(Universal Century Gundam Online)

本主題被作者加入到個人文集中
妖…
一online就有隻紅魔蟹出黎打爆我架車仔

引用:
原帖由 MKL04438 於 28-5-2010 21:48 發表
喂喂喂…大家唔玩拿…
幾日上線都淨係見到war同GHST…
唔係唔玩係最近呢兩日無時間…

引用:
原帖由 hwtang 於 31-5-2010 13:42 發表

EX Weapons can be purchased at Richman/Newman
with enhanced firepower and accuracy
原來要去ricmond先得架?
我笨左…
---------------------
所謂EX武器,係唔係會個名寫明架?

引用:
原帖由 MKL04438 於 31-5-2010 13:55 發表
EX weapon會係個名前面寫住EX的

原來有得買架…等我成朝仲係sydney道整=3=
買都得?
曲…我去左richmond整左成八枝狙擊槍…
----------------------------------------
唔係喎…得果四款仲要話功績高先比買喎…
------------------------------------------
終於做到一枝EX狙擊槍!

引用:
原帖由 MKL04438 於 31-5-2010 14:04 發表
richmond果D係SP…唔EX @@
係指syndey有得賣?

其實wiki同officel site既機體資料邊一個先準架?

引用:
原帖由 MKL04438 於 4-6-2010 10:50 發表
EX武器果然唔同^^
我170 sniper II同部老虎近戰pk…贏左!!!!!!

各位多數咩時間上線???成日都見唔到team入面有人online>
下午居多

引用:
原帖由 Hung_417 於 4-6-2010 16:45 發表
各位!?係材料店買機店禁極左BUY再禁OK 都買唔到任何野....

悉尼...好似一個人都冇咁

希望有人教教我玩..
要有MS/車/飛機先買得材料架喎
去買架貨車先啦
--------------------------
另外,點解尋日richmond大戰得翻我同warfalcon架…

1.Warfalcon
2.WilsonA@CFF
引用:
原帖由 MKL04438 於 7-6-2010 11:07 發表
琴晚我都有到…不過一見到Zeon殺到黎果下…lag到爆=.="

不如仲有玩既留名…
冇玩既踢出隊...
可能係我一入坑道追老虎果下你就到…
頂…果日比班鬼佬激一激
攪到而家無乜mood玩

引用:
原帖由 hwtang 於 9-6-2010 14:47 發表
鬼佬..many of them are so 無品 ..
one day I kill a Gouf, and its pilot scold me with foul langauge..
今次無品係我地聯邦呢邊
成班鬼佬夠鐘9點唔見自護軍就一句"no zeon"走晒返入要塞
剩低我一個響出面
仲話乜野"Is that really big battle today?"
結果三分鐘之後,就變左我一個人對四架大魔
點打?

半放棄狀態…

引用:
原帖由 yamyamchan 於 29-6-2010 19:09 發表
........師兄教左我合左d好野.之後佢一off就有勁人自護黎左,俾人秒殺,boom爆左,點算有冇得修理??
無…

引用:
原帖由 Davis 於 30-6-2010 14:04 發表
新玩家id:cipher
聯邦軍,city簡左係悉尼
一開始係airport度,應該要做d咩?
去市中心合或者買部機

佢係唔係改高左個格魯古古既材料量?

個舊角比人刪左
而家開返個一樣名既
暫時玩聯邦,隨時跳過去自護

不如真係一齊跳槽過自護算啦…

發新話題