發新話題

英軍古怪藏品新入手 - Helmet, Combat Assault MK.7

英軍古怪藏品新入手 - Helmet, Combat Assault MK.7

俗語有云「出外靠朋友」,作為軍品收藏者,其實不論外出與否,朋友都係相當重要既。
尤其是最近痛失其中一個最重要既「接頭人」以及一整批貨之後...
無呢位好朋友既襄助,我諗我無咁快出呢個post。

新鮮滾熱辣,剛剛收工就接返黎既新藏品,
因為趕住外出做節,所以都唔多介紹喇,大家睇住圖先~
稍後再補返D資料同實際使用圖。

終於可以夾埋件Osprey MK4黎影相喇...
謝謝捧場~

Thanks!
題目咪寫左 "Helmet, Combat Assault MK.7" 囉...
引用:
原帖由 龍柏歐 於 28-1-2011 21:20 發表
讚好!!!!
is it mk 7 ?@@
如果果位朋友既太座唔介意的話,「茶煙飯吉」又有乜問題?
引用:
原帖由 B20_hk 於 28-1-2011 22:03 發表
咁就請果位朋友飲茶,食飯,跳舞.......

無,就咁完整頭盔一個。
胡迪兄搵到好野?
引用:
原帖由 marcooo 於 12-2-2011 15:21 發表
gd1893 師兄

個盔有無accessories 跟?

any pics?

BTW,有無多先?
引用:
原帖由 marcooo 於 12-2-2011 19:13 發表
Comfort pad kit for Mk 7.

奇怪地。NSN 居然唔同左.

死喇,唔係好識搭嘴添...
不過講真,MK7唔係特別貴、又唔係特別難搵,轉過頭咪一街都係囉,
好似依家D MTP咁。

個pad 有相睇未遮?
引用:
原帖由 marcooo 於 13-2-2011 01:10 發表
要新鮮的,大把人

咦咦,有興趣喎,有無計搵多套呢?
引用:
原帖由 marcooo 於 13-2-2011 01:24 發表
im in jordan now

see the pic...hheheheeee

唔該晒~
引用:
原帖由 marcooo 於 14-2-2011 02:38 發表
1 set 6件

問緊,等回覆

發新話題