17 12
發新話題

[星期制] Macross F討論帖

唔通係我老餅?私ソ彼ゾеユ①ЧЬ我依然覺得好聽...........
睇到VF25扮公主真係笑

引用:
原帖由 101653 於 27-4-2008 20:45 發表

我好想試下係果個位訓覺
小心夾死................

引用:
原帖由 101653 於 28-4-2008 11:53 發表

咁柔軟 夾唔死的
都要小心焗死

引用:
原帖由 Paul 於 3-5-2008 00:42 發表

還在公主身上Feel到可能人生第一次的“快感”
用震蛋........... 係震機至

引用:
原帖由 MarK-C 於 15-5-2008 19:05 發表

我記得其中一個係杰特拉,仲有好似叫祖爾達的~
仲有冇人記得正確係咩名?
亞視當年叫祖拿達軍,女兵好似係米拿達定美拿達,唔肯定............

引用:
原帖由 101653 於 16-5-2008 23:01 發表

我都想知部機爆左隻耳環冇左點樣同雪路交代
仲會點?雪路女王咪用皮鞭囉............... 公主有難啦~~

片尾中島愛(LANCA)唱"可有記起愛"都幾似樣喎..........

引用:
原帖由 zeta 於 22-8-2008 23:36 發表

歷黎macross tv版有邊個隊長係唔死丫...
福卡死左
金龍死左
下一個仲唔輪到大佬...
大佬唔死公主邊有位上?
不過真係估唔到四眼仔咁快死,我一路都覺得太子仔先似最早死

引用:
原帖由 101653 於 23-8-2008 11:28 發表

我好想太子死....
點解佢就要冇事....
點解? 同佢有仇?
雖然我都覺得佢應該第一個死...........

引用:
原帖由 westdog 於 23-8-2008 17:23 發表
可能之後講巨人打小蟲蟲好似拍蚊咁易~
次回預告見到大姐眼神好凶狠

引用:
原帖由 Paul 於 29-8-2008 14:49 發表
巨人女套新衫好強

路卡黑化變做魯魯修
VF25 super pack

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-8-2008 13:09 發表

講真...我日日聽緊...
我都係!!

引用:
原帖由 westdog 於 5-9-2008 21:43 發表
VF-171EX~~~
咁樣分佈勢力都幾好阿~
公主繼續留係聯合軍都係一件好事~到時佢會成為聯合軍的隊長,當佢知道新總統惡行時咪可以帶隊會合海盜們再反總統啦~
只係過

引用:
原帖由 Paul 於 20-9-2008 14:51 發表
大家估下公主會以咩方法“復活"又可以用返“VF25"?

A. 耳環既力量使公主時空轉移上在SMS隻船

B. 偽總統下令艦隊走佬, SMS隻船去戰場亂入見公主飄下飄下救左公 ...
B最正路........... 反正佢點都死唔去啦...........
不如估

引用:
原帖由 Legionee 於 27-9-2008 00:44 發表
原來SMS老闆希望銀河網絡打通係想見失蹤既鈴明美....

電影版會唔會係由此展開, 加上普托哥車/鳥人之謎?
就算明美未死都係亞婆啦,唔見好過...........

17 12
發新話題