26 12
發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
照舊,只要係星期日上午我就OK!! 今次要認真少少啦............

引用:
原帖由 小峰 於 28-8-2010 10:52 發表

AREA51地址:德士古道88號 信豐工業大廈 7/F
今日試場...............地方幾大幾企理,係冷氣唔太凍啫(但都唔會熱).............. 打咗兩場full,我用支AKMS都唔會頂,下次可以玩249

B zone

A zone

引用:
原帖由 seamoncheng 於 29-8-2010 15:50 發表

又249....唔好喇掛
乜又呀?我都未攞過落場................

引用:
原帖由 seamoncheng 於 29-8-2010 16:01 發表

要拎就拎m134啦
比返人啦.................

引用:
原帖由 seamoncheng 於 29-8-2010 16:24 發表

我最怕又見到249
嗱,越係驚嘅野就越係要克服佢.................... 當你見過我嗰支之後以後都唔會再驚啦.............
9月26日我OK~~

引用:
原帖由 faihk 於 1-9-2010 00:16 發表
係喎! 如果由我開post我會full auto喎!
好唔好姐~
係咪先?幾大都受,你唔好後侮就得喇.....................

我好想放狗呀.............

15人就可以包場個場都唔慌大,仲要$150個................. 不如AREA51啦,30人包晒2個區好打好多,我上次20幾人打一個區都覺得鬆動呀............

入左錢o既請回覆...
1.sam524
2.v字頭
3.faihk
4.小峰
5.細菌
6.onibara
7.F22

引用:
原帖由 McDull 於 13-9-2010 23:29 發表

你咪帶碌249黎
如果佢攞我都攞.............  

佢一定會後侮...............

我冇C-MAG喎...............

引用:
原帖由 McDull 於 14-9-2010 11:40 發表
有咩分別
有,用C-MAG要上鍊,我呢隻係同步上彈............

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-9-2010 17:26 發表

單發為主
大家一定好想試下比249 full頭同身,一轉身再full後面頭同身成4-5x飛......
所以今次我想full人..............

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-9-2010 18:04 發表

wa

ps: mp7修理好未
聽講你有兩枝ak喎
上兩次game我已經好留力啦.................
支MP7搞掂...........
唔係兩支,三支啦.............

AKS74U

PMC look X47

啱啱新砌起LCT AKMS...........(即係爆DF摩打座其中一支,另一支係我朋友......)

引用:
原帖由 Vindicator 於 14-9-2010 18:28 發表

果日帶咩槍先
單發就GBB SR15+USP
連發多數帶PDW...........雖然好想帶249,但土瓜灣對我太遠啦...........(但有人攞我一定攞  

引用:
原帖由 sam524 於 14-9-2010 18:36 發表

支SR-15係咩牌?
PDW!?AEG!?
散砌WA系统.............
AEG PDW..........

26 12
發新話題