發新話題

不如搞版聚? [想聚既第三頁留名!]

GO!GO!GO!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB
9.高!高!高!(10 or 13都得)

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-4-2009 03:24 發表

高師兄可以帶d色溫紙比我望望ma
係wo,差d唔記得~!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-4-2009 22:49 發表

佢問你想唔想je,唔代表佢唔影(數未人去影game的大家立定架生去射佢 )
我又唔會承認專燈射佢,
不過....你知啦.....豆豆冇眼gar ma~~~

引用:
原帖由 101653 於 2-4-2009 23:31 發表

唔會承認....不過會做
耶~~!好衰衰o架~~!!我唔認~!!

版聚做咩??

hi-tea??

提議:
1/hi-tea.....tea完睇相機.....闊少生活
2/踩單車
3/BBQ
4/打GAME
5/行山
6/北上買沖鑵沖藥.....但係我唔識路
7/找個地方影吓相

過唔到夜,要返工.

其實我都冇咩特別想睇.(因為已經買左 )
1完可以去邊度7??

旺角CAFE hea~??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-4-2009 00:43 發表

不錯呀!之後影咩?
街頭snapshoot or 牛下??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-4-2009 00:52 發表

不如蘇屋村?
仲好,牛下依家好多人,好難影到真野.

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-4-2009 00:55 發表

一於咁啦就!

時間? 不如早d lunch 之後下午去?
我冇問題~!

各自lunch or 大圍lunch都得,
下午影吓相,
影完去tea+吹水.
我得10 or 13可以.

發新話題