24 12
發新話題

[器材]我需要 d 咩!? (機已經決定ed...now is 鏡!)

什麼是袋中袋??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #127 莊家-犯罪無間 的帖子

我喜歡這個wo!!
高調左d,不過上晒身冇咁傷肩膀腰背,
況且最凍時候真係開心死.

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 00:24 發表

http://www.gitzo.com/Jahia/site/ ... curBrandId=BGI& ...

我X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:  合晒我用!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2008 00:36 發表

唔係點賣27xx
我唔理!
我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!
我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!我要買!

唔使放毒...............
我已經決定買!!
100%需要!!
WA M4唔要啦!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 2-6-2008 00:48 發表

專業用...

我就咪啦...
當然,如果唔係做野用都唔會買,
不過真係好需要.

個safrxto好低玩,$300,質數唔差,同款don仔好似要$700,但係始終don仔好磨d.

你睇佢個樣就知我係一個愛整潔的人啦!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-6-2008 01:06 發表

好想知....
我都想知

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-6-2008 01:44 發表

你叫莊家 PM你啦~
莊家大大,唔該你呀!!

24 12
發新話題