發新話題

點解我屋企越黎越少位...

$800???
你叫佢比錢你賣返比佢吧!!
依家幾多??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

用nikon的人一定覺得canon快門聲怪,對焦屏好鬆.

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-6-2008 22:49 發表

有錢的話..個1.8會變左1.4 XDDD
嘩!唔係一定要大果一級,唔好1.4,
1.8靚過1.4的,已前做鏡頭測試的功課時證實了,
網上睇都有人講過,只係d虛榮人有理冇理喪推1.4 ,
1.8靚d仲要平好多,唔買對唔住自己,
你冇買錯!!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-6-2008 23:27 發表

你會買的
唔好買 係就買0.95.......

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 26-6-2008 23:50 發表

要等幾多年先有呢樣野呢
已經有過,好似係F3年代產物.

http://homepage2.nifty.com/akiyanroom/redbook-e/repro/tv.html
GO!GO!GO!
再大D!再大D!再大D!再大D!再大D!再大D!再大D!再大D!

兩支已前係東英有.

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 27-6-2008 01:13 發表

我都搵到呢支..不過佢寫住TV-NIKKOR..唔知係咪for相機呢...
唔係比相機,係做X-RAY果類,鑼C Mount比放大機/VIDEO CAM之類多,
但係佢有張相係上相機??
點解X-RAY鏡多數係>F/1呢,
上網見到"蔡頭"都有支替NASA做wo??

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 27-6-2008 13:17 發表

NASA之前都有訂批NIKON架
F3都係上過太空O家,哈蘇仲上過月球,不過留左係月球冇帶反來,
CANON/NIKON/CONTXXX都有過D大光圈鏡,
不過>F/1真係冇景深咁滯.x!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-6-2008 01:13 發表

果支野,拎上手真係好 happy....
果支野,MF M得多,命都短幾年.......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-7-2008 00:00 發表

一舊圓型既磚...
一來,二來景深淺到呢..........眼都盲....

發新話題