發新話題

KSC MP9

好~!
一定要le個摺托先至好用+好睇~
係條側rail實用,但係怪左樣~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回復 19# 的帖子

唔像真,open bolt,好膠,槍街現成損耗品已經唔返貨,
不過e-mail"馬老仙",佢願意郵寄香港,
不過一定要收到晒錢先寄出,

原裝例排冇咩力,
拆左彈匣出氣咀內的銅殼,
原裝短管用134a有一面力,
我自己比人車左條長管,134a爽兩面,
系統運作好簡單,所以冇jam彈問題,
"哭泣"在說明書上是固定的,
但拆開左就會睇到可以點樣"土法"調教.

引用:
原帖由 westdog 於 6-5-2009 13:13 發表

thx師兄~
睇來支k仔都幾啱打cqb~
因為在下就係想cqb打gbb,但係支m4 10吋管又1.5j,所以支k仔用134a都有1面力都真係唔錯~
抱歉想再問下邊幾樣零件係損耗品 ~ ?
打134a d損耗品又頂到幾耐 ~ ?
thx ...
損耗品主要都係例排:飛機(膠)/飛機座(亞鉛之類).
即是先前說過可以向"馬老先"郵購的東西,
gbb打得唔多,所以用134a可以玩好耐,
我果支打左3000上下,仲好正常,
top gas就訂定飛機/飛機座好d.......
引用:
原帖由 whisky 於 6-5-2009 18:06 發表
小弟仲見識過你支k仔喺化淡廠幫人開光,支野果然係得
打係幾好打,但係我自己覺得支槍好"泡"~

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 29-5-2009 00:32 發表

SD silencer wor
因為短管有一面,長管有兩面,所以最初想設計成"SD silencer式駁管",
駁左之後打得好散,放棄左.

引用:
原帖由 westdog 於 30-5-2009 01:30 發表

最後我都係入左vz61,可調hopup,non-open bolt,無彈會lock bolt~
最重要係有匣賣~
d匣....都係靠相熟朋友先買到.........
引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 30-5-2009 01:22 發表

點「磅」住條管
好好彩,加左"吉打"個MP5咀,放條AEG管入去,剛剛好對齊定位,
KA支SD個位,加上AEG個T咀的介子,又剛剛好「磅」得住條管,
槍身一個定位+SD一個定位,令支駁管冇虛位走,
但始終個駁口的gap......好難好精準地解決.....

發新話題