發新話題

想問?有咩 DC 仔好 ga??

LX3,皮套+波波view-finder~~~
我比較鍾意虛榮野,個樣型就得~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-4-2009 23:39 發表

差個皮套je...
皮相機帶都已經夠型~

睇中左條,不過$740.......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 00:34 發表

Artisan ar?
係~!夠唔夠虛榮,仲有冇虛榮推介~?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 01:08 發表

我覺得佢果d唔夠虛榮wor...
http://www.electricedge.com/gordy_s_straps/index.htm
整條呢d牌子都冇,先突出到自己係 hard-core RF友,唔會用潮牌,實用主義型d ma!
都好wo~
可以去果d皮革精品店造一條,仲可以燒自己個名上去wo~!

引用:
原帖由 Elf 於 30-4-2009 02:30 發表
A&A 我都有條.. for leica, 配半皮套
虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~虛榮~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-4-2009 14:01 發表

算啦~~Bessa,虛咩榮呀~
就係唔夠虛榮,先要用D虛榮野襯返吓,更加突顯虛榮~

引用:
原帖由 Elf 於 30-4-2009 16:06 發表

咁又得.. 得左~
原本係買佢.......
之後唔知點解睇吓睇吓買左Bessa......

引用:
原帖由 louisli 於 30-4-2009 19:15 發表

無快門聲邊好玩架?
都係~
既然都係玩具,咁當然要買個好玩嘅玩具啦~!
買左Bessa,先至有決心買返個沖鑵~
不過,依家又想買返LX3~

得唔得~??
好似太幼~??

引用:
原帖由 mkiuhn 於 30-4-2009 19:58 發表

這就睇你想點影了

偂拍有快門聲、閃光燈就......
用M6 or樓下果D就冇快門聲啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-5-2009 01:24 發表

我覺得幾型wor!~ d妹妹仔鍾意呢d手作野!
"妹妹仔鍾意"係最重要嘅~!

回復 54# 的帖子

點晒啦~!
理想達到~!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 1-5-2009 02:39 發表

高兄你既浪子才氣,英偉外表,手執Bessa R2,皮革的機帶加上Bessa的優雅外表....嘩...簡直係少女殺手!

地球為我而轉吧~!!

回復 50# 的帖子

你個用詞跟我女友用嘅一樣......
我覺得個結攪到好怪~
要想想辦法攪攪佢~

發新話題