發新話題

係都要貼女女相之~~三號風球下的陽光女孩

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 00:47 發表
影人真係好Q難架, 在我公司一個月影女不下廿三十條, 中西都有, 未計明星, D 女前晚吾夠瞓真係俾佢玩死, 玩死我, 因為我係執相嗰個, 如果明天要影biniki , 早上帶 bar就大獲
强烈遣責唔專業model~!!!

好彩依家唔使點影~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2009 00:56 發表

南方傳媒??
華南wo~應該.

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2009 01:01 發表

個人有出現過,已經好,無la la起飛腳唔到o個下重大鑊
我d記者(即舊史)個個都唔係善男信女,遲到已經黑面佢睇,放飛機就唔使只意仲有人會用~

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:11 發表
D 雜誌cover  條女中間邊有咁大架, 手臂邊會冇 bye bye 肉架,好多都係假架 , 你地有冇見過條女塊瞼好似石屎地咁正 , 我見過, 仲要對住佢1 個hour, 張相放大400% 都幾驚
真係辛苦晒美術部師兄同攝影組嘅師兄~

引用:
原帖由 jcode 於 19-7-2009 01:24 發表
我做女人書, 佢地影相好小見, 我都想講大家部機得閒要清潔下,掃走d陣, 影出來都好D, 話哂都皮幾野部機
你針對我~!!!!( )

睇吓我.....已經係極限x!! ......又係炒過野......之後就好記得一出一入好留意WB.

附件

19-7-2009 02:31

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-7-2009 02:46 發表

點執??改rgb的曲線?定係色相o個d???次序係點??
o依~~~~~~!?唔知點講~~~

用ACDsee Pro 2,+/-RGB(推數字).
最初眼見有D位小爆,推返灰先(-反差).
見到太多B,就-返吓,-左都幾多吓,-到見Y就回返小小.
之後見到有小小C,就+返小小R,唔多,好小,又係見到R就回返小小.

發新話題