發新話題

M14 EBR GBB

槍e家野就真係無謂借人啦,搞壞左又唔好,搞花左又比人x,唔係自己d野睇下就算啦

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。
本帖最近評分記錄
  • Hkpolice-Psu 威望 -10 違規內容 2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字 5-3-2009 09:16
  • Hkpolice-Psu 金錢 -10 違規內容 2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字 5-3-2009 09:16

引用:
原帖由 傑克上將 於 4-3-2009 10:09 發表
wa gbb
早享受
值架!
E家自家製加嗎 , 'wa'GP' E D牌子人地邊睇得上眼,話圾垃喎 , 加上佢地用開d太空金屬係d"高級"五金舖買下下"萬萬"聲重貴過買黃金加,聼講三一萬能俠都係用佢

引用:
原帖由 傑克上將 於 5-3-2009 02:22 發表

吾知喎!
我淨係見到你話人地牌子係圾垃咋喎!
我未見過人地提過喎!
好瀲動喎師兄飲杯水下下火先啦~相煎何太急呢? 不如我地搵個靚位講下故仔一齊進入日雀隊e個充滿洗腦,背叛,金手指之類,陰狠毒辣的故事界世呢

引用:
原帖由 armstong 於 5-3-2009 03:03 發表

甘又係呀 當年我地有幾十隻35/1兵仔 比人騙左去新界北返吾到黎
估唔到太空人先生都鐘意講故仔喎 , 不過你個故仔內容就好似貧乏左d , 我怕d朋友仔聼到悶喎
見先生甘熱心講故仔,甘小弟就獻醜上坐講下搞下氣氛,話說當年我第一次去童話世界射鐡罐,好運同團班團友又鬼死甘合拍,成日玩到樂而忘返,快樂日子一日又一日甘過去,小弟同班團友決定自己搞個TMA團,實行玩轉個故仔,正當搞到興起,寶田樂園突然出現左隻醜少鴨,見佢甘醜樣我地班團友又鬼甘單純,最後我地都放下成見,有書齊齊睇,點知人算不如天算,正當搞到甘上下,突然西安事變!!所謂勁過64,激過盧溝橋! 醜少鴨暴露出佢真實一面!?  

講到甘上下,身子弱無氣講,睇返個團章未成團就無用, 各位親愛朋友仔 , 想聼落去就要比哥哥回下氣 , 唔係連哥哥個開頭都未講完就無氣啦

發新話題