發新話題

博c模型

點解呢排禁多怪異的吹水 Post?
唔同呢排天氣熱,D人中左暑都唔知?

引用:
原帖由 B20_hk 於 1-6-2007 23:38 發表
小朋友
吹大咗???
快快認句錯啦!!!
睇樣6月果場「一吹8000牛」game,分分鐘會鬧事收場…
|)

前幾排係英國個 airsoft forum 都有條友仔吹到自已支原裝馬仔 Glock18 射程有個足球場禁遠…

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 1-6-2007 23:12 發表
好耐冇上黎,呢個post足足睇左一個鐘........
我覺得佢極有可能放飛機........
就算佢黎小弟估計神槍用水電之外,摩打係用水冷散熱...........
神槍擁有者可能係咁諗,要各位c兄落場,一槍死的話大家 ...
一雞八千飛,成地BB彈,唔中彈都滑死啦!

我都想問,打到一雞八千飛的波箱,是不是用「牙」齒才行呀?

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......
PDI齒 = 我二手返黎用左4年仲係c豪未損的齒

等於冇答… 廢話…

有冇相呀, post 上來比大家見識下嘛…

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 09:52 發表
係ar...我第一次打 game...
一次打哂咁多人....
幾許瘋語, 我也講過, 大話更自然...
|)

唔真係同要吹到24號?|)
睇樣快會 lock post 了…

回覆 #875 myron21st 的帖子

睇樣「神跡」果日九成都係會白等一場… |)
我識好多鬼妹架!

回覆 #877 yeungm 的帖子

佢吹到禁Q大,又話CGF d人白X,又話果日一個打曬廿個, 果日佢夠薑 turn up 都算是神跡啦!

我識好多鬼妹架!

我識好多鬼妹架!

比「吹」走了… 天介D寬頻真冇料!
我識好多鬼妹架!

發新話題