發新話題

新開個間野

新開有間野係賣呢似既野....
但又未見過有POST話唔賣野比人

引用:
原帖由 halo3 於 7-11-2010 01:11 發表
yes買眼鏡個間,我今曰聽嗰(疑似)老細同人講(應該唔系客)”e道d野唔系買比打game個d人”.....
唔好意思...
始終你太新,真係好難信你
同埋諗一諗....香港鬼有人用M92F,P226咁堅既槍(我指真槍)

引用:
原帖由 ethanwch 於 7-11-2010 01:27 發表
其實"腳制"都要show pass 入/買。
咁我入呢間新鋪又冇叫我SHOW PASS.....

如果係槍街內街新開果間

係唔洗用乜證物證,態度仲好好!
話要乜證物證既說法,係流既

引用:
原帖由 mkmonkey 於 7-11-2010 16:48 發表
佢o個到有乜野 Oakley 係唔賣比平民,而佢又合法入到貨既呢?小弟都好想知到下 ...
Oakley係香港.....有咩唔合法?

引用:
原帖由 Smartone 於 8-11-2010 23:41 發表

唉…..
其實掉返轉我都可以同你講呢句喎” 唔好意思...始終你太新,真係好難信你”
第一相信與否唔係 = account用得耐信用度就會高, 小弟見過有位CGF大俠 ”雞巴男”裝錯件parts都要企到硬一硬, 人地提佢, 佢 ...
因為小弟第一次入去,都冇立即問我有冇證
但見第一樓講野又似是非是(因為1樓講到好似全部貨都係要證咁,我就歸納左去睇)
然後我去買野都冇叫我拎證
都係一句啦,一個人越活躍,可信性越高(咁呢個世界一定有個別例子既,英文老師都可以教錯讀音)
所以打呢句,如有得罪敬請原諒

以及,我果句
"始終你太新,真係好難信你
同埋諗一諗....香港鬼有人用M92F,P226咁堅既槍(我指真槍)"
係有關連的
如果有證既,又點會用到呢d槍既手槍套?
冇人用,又點會有人買?入咁多貨倒自己米?<~~~~~~果陣時我既思考方式,所以我先有半信半疑既態度

btw,可能我真係好流言終結者,因為我睇呢個post第一印象係"買乜都要證?唔係呀化)
FNP90xvhk師兄既情況比我更清楚,因為佢睇既野比小弟更全面(果陣時我只打算買自己急用既野,冇諗過行街街)

引用:
原帖由 伯言 於 9-11-2010 00:24 發表

我有個朋友個仔非常/異常咁活躍, 活躍到四維彈, 應該/聽聞/[路邊社]都會幾信得過, 咁我諗我下次見到佢, 都問下佢下期開邊六個數...
姐係你睇到既活躍只係包含行動
OK,你都想抽多下水話我錯姐
好,我錯,唔該晒

BTW,開6個數關呢個POST咩事?同埋我解話又關你事?

引用:
原帖由 magicianmax 於 9-11-2010 21:16 發表
今日去左行街…咁咪直接入去問佢個店員囉。

佢地要證明先有得的係全線Oxkley (即係門口兩個櫃入面)。
因為係D鏡係軍版關係。就算係紀律部隊出證一年都只可以換兩副。
(想買咪找個部隊朋友攪攪佢)

咁 ...
我上網睇,佢賣呢個價,以鞋黎講(其他野冇掂研究)
同係上網買返黎同SHIP香港價錢差唔遠(同款計)
如果慳唔到1舊,我會打算係香港買,(但我唔知間野既BH野有折,不過有冇折,家陣我計畫緊係間野買返對,就算冇折都唔係貴得幾多,係香港買冇煩惱,有得試有得摸,一絕)
如果BH產品有9折...
D CQC一定平D先啦~

引用:
原帖由 mk23 於 9-11-2010 21:46 發表
BHI D野無看價錢(因無不興趣).
但看到那響尾蛇求生燈.之前我係18/F賣IR版$5xx.它賣普通版$1xxx...
就算比個59折你又點,都貴過上面

你真係上18/F看看先la....(18/F的BH野好多時都有特價.)
我只係講緊cqc

引用:
原帖由 mk23 於 9-11-2010 23:17 發表
算....提下你吧.....唔喜歡當我無講過law....
唔係唔比提
只不過上面講緊bh野,所以我好肯定cqc一定平過18樓
其他貨唔清楚啦
但一間鋪頭有野平有野貴,其實冇咩大問題
無話喜歡唔喜歡,我只係話我講緊一樣野罷了

發新話題