發新話題

無意見睇到篇野

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 25-7-2009 00:19 發表
其實香港仲有冇碰碰車同大板牙玩?
我上次行過何李活果間,仲有碰碰車
但係家陣d波波池,要搵真係難到出汁
搵到都貴到飛起

我上次都係比家姐捉去睇戲先見到
詳細冇去睇清楚
歡樂天地真係好玩好多

可能家陣d人鐘意打機多於出街啦

引用:
原帖由 Boniface 於 25-7-2009 13:35 發表
而家既細路太物質主意吧
我地個陣,好少野而經可以開心成日
可能啦....(查實我同家陣d細路差唔得幾多)
家陣見到d細路,部部遊戲機都過千(psp,nds)
我玩手提遊戲機最貴果部都只係5舊水

老老實實,我到家陣都覺得波波池好好玩

引用:
原帖由 surefire0828 於 25-7-2009 15:29 發表

講起遊戲機就諗起果部要用4粒AA仲打得2個鐘既gameboy 真係重死人...
我最盡玩到GBA,之後就同手提遊戲機正式揮手
家陣見到個小學生,雙手PSP,褲袋仲有部NDS
有錢了..

所以家陣D人話自己冇錢我真係唔多相信...

引用:
原帖由 於 25-7-2009 17:27 發表

你都算潮人

我由頭到尾都仲停留起牛龜GameBoy 度

ps : 所以放野要企硬價 , 由其係學生 !! 免得佢慳返個幾百拎去take 野 !!
讚成
人窮吾好品味高
無錢就吾好買(雖則吾多信)
吾好話學生就要平

引用:
原帖由 hermanht 於 25-7-2009 18:57 發表

學生大曬?
窮人大曬?
發窮惡大曬?

可能香港家陣D“學生”吾係冇錢,(先標明吾係全部,有吾少寧可儲錢都吾求人減價)
係人窮品味高,無咁多錢又要多種享受
乜都要玩下

最後附上一句
人窮品味高,好人有限

數碼暴龍既話,D細路都出公園隻抽
家陣多數都係屋企自閉

以前大埔間歡樂天地,有個超大超高(我果陣算大算高架啦個池)
可惜離開左我好耐
好Q憎D推銀機

回覆 82# 的帖子

我以前吾識食熱狗
拎主就渣到一手都係
所以好少食哈迪屍

到家陣中意食
都成為過去

引用:
原帖由 hermanht 於 26-7-2009 02:43 發表

數碼暴龍? 果時一抽拎出街...

我都係為左數碼暴龍去買PS 同Wonder Swan...

數碼暴龍點分代, 係跟『數碼暴龍機』的ma... 有個18歲左冇耐的小朋友同我講係跟『電視』分...

數碼暴龍出 ...
小的17
以前玩數碼最龍機,養育系列只係得第3代冇買(遲左步.....)
其他既都買齊晒,直到去電話果款之後果D冇買

以前成日去公園,商場同人合體
部暴龍機幾乎貼身到好似底褲咁濟
都多個理由叫屋企人帶我出街玩(理由:我要同人"合體"呀~)

直到去到數碼暴龍04,果陣係我玩到最痴線既時候
直到攞埋獎....

之後佢出親既動畫我都有追
家陣05都有睇(電視出之前睇晒架啦,不過我最不滿係05呢套....)

師兄你都算好啦....
佢出果陣我讀小學
佢5點半做完...我5點7放學....
片尾曲都唔Q比你聽

發新話題