發新話題

Aimpoint????????

Aimpoint????????

雖然Aimpoint M2款已經是很久之前的款式, 但由於其經典的外觀及很多國家軍隊還在使用中, 所以還有很多師兄喜歡使用(包括我自己). 但由於正廠出口受保制, 香港很少有賣, 找到也很貴(個人覺得啦........), 退而求其次, 只好找仿品, 但仿品質數參次不齊, 亦對於用在GBBR上防震不足...................近來給我找到了滿足各條件的仿品, 此仿品由某大陸生產真品鏡的公司生產(Vector oxxxx), 品質有保証, full marking, 超清鏡片, 正常歸零(https://www.youtube.com/watch?v=40I2tDzt5Ks) , 防震不走位....等等, 一次滿足三個願望~今次我買了"套裝", M2 連 3X鏡, 真品質數玩具價~"射手價"4xx一set, 真的超值

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 Dave 於 20-9-2015 22:31 發表

謝指教

買番套做型都好。
唔止做型好, 仲有功能好

引用:
原帖由 EF66-1192 於 21-9-2015 08:25 發表
VO 有出3x鏡咩?
唔覺眼既?
官網都唔覺有?
無marking的有∼
http://www.scvector.biz/Productshow/items/SCOT07A.html

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-9-2015 18:25 發表
我刀要諗下。。。TMP無鏡用
你會諗住落埸用咩∼

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 21-9-2015 20:05 發表

我諗住睇咋,鯉翠吖
咁求其買都得啦

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 22-9-2015 09:20 發表
吾似真。。。又買乜Q老翻

查實90S的TMP,係用乜鏡呢???
M2款啱啦,KSC本manual都係用M2

附件

22-9-2015 10:10

發新話題