發新話題

Marushin M36

Marushin M36

我對左輪的喜愛很極端,不是大支的,就是細小的,另外對木Grip更是情有獨鍾,因我覺得大部份的左輪手槍配木柄是很漂亮的.今次這把是Marushin的M36 (Heavy Weight + Xcartridge)配上舊版的木Grip,再加上少量舊化,看起來真的不錯

附件

IMG_9923_大小 .JPG (114.93 KB)

3-12-2013 20:13

IMG_9923_大小 .JPG

IMG_9930_副本_大小 .jpg (118.28 KB)

IMG_9930_副本_大小 .jpg

IMG_9931_副本_大小 .jpg (87.97 KB)

IMG_9931_副本_大小 .jpg

IMG_9932_副本_大小 .jpg (94.89 KB)

IMG_9932_副本_大小 .jpg

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 tf141 於 3-12-2013 20:21 發表
好正,不過我覺得用皮套會更好
靚嘅皮套好難揾
,師兄有推介嗎? Thx

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 3-12-2013 20:44 發表
ebay

http://www.ebay.com/sch/i.html?_ ... olster&_sacat=0

我係最佳損友 ...
我知"醫悲"有好多,我揀緊

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2013 21:40 發表
個木grip 好靚!
最近小弟訂左個holsterama既paddle holster, 但未ship 到
到時post 上來分享下
http://www.jbpholsters.com/servlet/StoreFront
你呢款紅左啲,我啱啱BID左呢款,到香港唔洗$500

附件

3-12-2013 21:47

引用:
原帖由 JFCP 於 10-12-2013 23:44 發表
C兄, 請問比Marushin M36木grip在那裡能到???
講你都唔信......."博X"

引用:
原帖由 JFCP 於 11-12-2013 09:43 發表

估唔到 ,
今晚去問問先!!
睇怕你會失望,正所謂"粉紅色乳頭,可預不可求"

終於入手了二手BIANCHI 皮槍套~

附件

IMG_9868_大小 _大小 .JPG (102.9 KB)

11-12-2013 22:30

IMG_9868_大小 _大小 .JPG

IMG_9869_大小 _大小 .JPG (101.47 KB)

IMG_9869_大小 _大小 .JPG

IMG_9875_大小 _大小 .JPG (107.46 KB)

IMG_9875_大小 _大小 .JPG

IMG_9877_大小 _大小 .JPG (79.47 KB)

IMG_9877_大小 _大小 .JPG

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-12-2013 22:35 發表
木柄玩埋舊化喎衰鬼
舊化唔關我事,古董二手柄自然舊化

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-12-2013 22:45 發表
你儲野真係好鬼死急...
咁啱有人放啫~

引用:
原帖由 loveless 於 11-12-2013 22:45 發表

原來我有個皮色bianchi j frame
話時話Jacko兄幾時做左友台版主的?
都做左大約一個星期啦~

引用:
原帖由 loveless 於 11-12-2013 22:53 發表

仲揾到個PPK皮套..又無啦啦有個皮的M3散彈殼saddle, 完全冇印像點返來的,真正R晒頭
哦 ~全部都係早排你問我借嚟睇嘅~唔洗急,下次食飯先還比我囉.......

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-12-2013 23:19 發表

我最近研究緊達文西同港幣一千蚊編號的關係...可吾可以又借嚟睇睇

一千蚊借晒,五百蚊用晒,一百蚊我自己研究緊,五十蚊同二十蚊留返封利事..........十蚊得嘛?

引用:
原帖由 iversonM 於 12-12-2013 01:22 發表

配上皮革槍套果然增添風味,但皮革狀況看起來不是很好,
師兄上點保養油,應該會煥然一新!
舊槍用舊套,不是更配嗎?

發新話題