發新話題

G&G L85A2 EBB 彈匣問題 ~~

引用:
原帖由 MAGNUM0079 於 18-9-2024 09:10 發表
咁多位師兄想問下呢個牌子係咪獨家村用唔到其他牌子既匣架~??

跌左買新見 老虎 要300幾有D貴~~
網上資訊話可以用其他牌子M4匣,我都唔知真假,不過買一個普通AEG M4匣有限錢啫,可以試

附件

19-9-2024 05:04

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 kornhill401 於 19-9-2024 19:33 發表
當年有?C兄話,其他M4匣,
都合適RS的TYPE97.
點知...
而家買隻aeg 匣,都係一百幾十啫,試下無妨,自己唔識,唯有信

引用:
原帖由 MAGNUM0079 於 18-9-2024 09:10 發表
咁多位師兄想問下呢個牌子係咪獨家村用唔到其他牌子既匣架~??

跌左買新見 老虎 要300幾有D貴~~
話時話,你無理由無其他AEG M4匣吖

引用:
原帖由 kornhill401 於 22-9-2024 13:58 發表
請教C兄們...'其他 '是玩具槍廠,牌子名稱嗎?
'PDW '又是否玩具槍廠牌子名稱呢?
TOKYO MARUI,KSC,VFC,GHK,G&P,ARES..都係廠名.
但'其他 '..PDW呢兩個廠名未見過, 請恕小弟無知.
其他⋯⋯⋯咪就係其他不知名廠
PDW係款式

引用:
原帖由 kornhill401 於 24-9-2024 13:07 發表

C兄答'你可用其他匣和PDW匣可以代替 '..
咁...佢即係有答到,還是無答到個問題呢?
點解佢地唔直接講,,XX廠的M4匣,或XX廠的PDW匣呢?
做生意唔會100%講呢D冷門玩具有咩用到有咩用唔到,費事講完試左唔得返去找佢晦氣,做呢D生意又唔係賺好多

發新話題