發新話題

Show your E.D.C.

Show your E.D.C.

這是我的E.D.C. (Every Day Carry), 我個人比較"神經質", 所以我的EDC可能比較多一點,那你們的EDC是怎樣? Show your E.D.C.

附件

image(12)_大小 .jpeg (114.22 KB)

28-3-2014 03:28

image(12)_大小 .jpeg

image(13)_大小 .jpeg (107.19 KB)

USB後備電港, 電筒, 萬用刀

image(13)_大小 .jpeg

image(14)_大小 .jpeg (102.22 KB)

G-shock, EDC腰包

image(14)_大小 .jpeg

image(15)_大小 .jpeg (86.18 KB)

銀包, 萬用刀卡, 救命繩手鐲, 救命繩匙扣

image(15)_大小 .jpeg

image(16)_大小 .jpeg (123.01 KB)

左至右: 防風火機, USB手指, 火石棒, 戰術筆, 迷你筆

image(16)_大小 .jpeg

image(17)_大小 .jpeg (127.03 KB)

左至右: 小電筒, 萬用匙扣, 小折刀

image(17)_大小 .jpeg

image(18)_大小 .jpeg (76 KB)

Iphone

image(18)_大小 .jpeg

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 2slow 於 28-3-2014 09:06 發表
支util key好正喎, 邊樹有得買ga
射手有賣

引用:
原帖由 MK46 於 28-3-2014 07:49 發表
我對個電話殻比較有性趣…
鴨記老翻Lunatik殻,最攪鬼係正版只有膠殻,反而老翻出鋁殻⋯⋯

引用:
原帖由 gtoray 於 28-3-2014 22:05 發表
香港這個城市森林
實在沒有什麼耍 EDC
自從電話有LED燈, 連電筒都唔帶了....
其實我嘅EDC就好似護身符,唔帶唔安落

引用:
原帖由 mictinkung 於 28-3-2014 22:56 發表
除了槍外,差不多全部都有刀。
我的隨身包也有
刀係我用得最多嘅工具

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 29-3-2014 21:05 發表
Hello jacko C-hing!

show my E.D.C.!
like the Util-Key too!
想問下pelican果盒係咩?Thx

引用:
原帖由 0o0p 於 30-3-2014 03:46 發表

條友成疊身份證 好明顯係特工
點睇得出成疊都係身份證

發新話題