發新話題

世界是平的!

引用:
原帖由 VEC 於 3-9-2007 17:03 發表
唔明個笑位... 在下老了...

題外話, 同事都推薦過本The World is Flat...
http://zh.wikipedia.org/wiki/School_Days

看完這個之後,我總算明白了

另外,我想問問"The World is Flat"是一本怎樣的書?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 KenChing 於 6-9-2007 23:35 發表
貧乳係稀有既資源!
我可是稀有資源愛好者啊.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-9-2007 01:03 發表

可別攪錯 ,稀有資源不一定是 loli 的

支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 MarK-C 於 9-9-2007 01:32 發表
話說回來,
言葉竟然被黃毛xxoo.....

最後更黑化了...
結局到底如何?
剛好看完了,死吧,死吧,死吧所有的

支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 ZaMaR 於 4-10-2007 13:07 發表
呢個結局,係隻game所有路線大集合,全女推倒(相信全校都推過),主角全滅, 並係令人對人渣既怨念最重,最令人想張佢碎屍萬段既版本

話說d血係黑色的...真係好似石油...
可能是限制問題,近期會"流血"的動畫也變成流"墨水"了  ;另外有傳聞說會以ova形式推出18禁版本. 種馬誠就為他自己做過的開心事再付出代價吧.
支那人 不等如 中國人

來看一下,另一邊的關鍵場面回顧吧 ;b84
支那人 不等如 中國人

原來還有下聞的
支那人 不等如 中國人

發新話題