發新話題

致曾當英軍的朋友們... (感激萬分!!!)

引用:
原帖由 tango10 於 31-10-2007 08:46 發表

相中人自稱是英國SAS的華人少校, 由cadet 開始做起, 曾當傘兵, 去過阿富汗, 經歷什麼戰場生離死別, 擁有博士學歷.............等等, 現時經常在港開班授徙, 教授英軍的各種作戰技巧, 亦曾表示在警隊開班......現年約24歲! 你話係咪好勁呢?
路過的,如果24歲就有這樣的資歷,我相信他是動畫角色;因為我估計要經歷他所說的事,而且可以出來"教人"的話,起碼要有30來歲才有可能.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 mswong 於 1-11-2007 22:50 發表
其實我好想將佢張ID送返HQ求証?不過如果係開玩笑,請收回文點!莫謂唔比面 Maj亞sir!因閣下藏有假的British Army ID???我已問所有朋友全部認為有問題?
多口一問:如果是假的,這樣會被起訴嗎?
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 olka 於 2-11-2007 13:14 發表
口   講   無   憑

一向都係笑教神技, 難得佢出張咁精美的老番(未證實)出來晒命, 又有mswong兄提供的真品(證實)出來, 當然要做一個對比啦, d偽裝神技, 緊係要做對照有根有據馬~   我用左兩個鐘架, 我幾抵 ...
想問問師兄是用什麼軟件(們)做的?很厲害
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 mswong 於 2-11-2007 00:59 發表
根椐反恐条例,持有British Army之ID,從該ID之文字格式,持有者想使人相信他是英軍!British Army ?朋友我的耐性差,24小時內請自重!!!我會將資料報上.
這麼說,他要隨時洗定PP,因為隨時可能會被引渡過去.....
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 gtoray 於 2-11-2007 02:04 發表
如果當時人係響香港
警方會請英國使館人員求證
而我相信偽造軍人證呢d咁敏感ge case
英國一定唔會nfa

如果當時人曾經用偽造軍人證而間接令佢獲得任何好處
香港警方就可以告
但在香港偽造證明文件不是已經有罪的嗎?
支那人 不等如 中國人

發新話題