發新話題

如果你係指揮官, 你點做?

引用:
原帖由 rho837 於 4-10-2014 10:22 發表
現在班手無寸鐡市民同學生佔上峯, 警察如果想減少警力應該以和平及配合方法與市民溝通, 過了一段時間大家有信任就好快可以解決問題!

全港應該企奶媽個邊! 盡快張689方案門閂做底!

就係因冇公民提 ...
嗯,你的演技很差,多練幾年再來
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 Jonny.R 於 2-10-2014 20:51 發表

老會員才可比睇比回 新會員不比睇不比回
難道怕有新人持相反意見 唔岩聽就索性set權限?
入面就老會員們齊聲齊氣
得罪講句 開個post都甘多個人考慮因素
開乜鬼野post 開whatapp group傾吧
其實以我看也不是所謂的“齊聲齊氣“,對立的討論也不少,樓主考慮的是防範“起底組“的進襲。
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 jacko 於 4-10-2014 21:15 發表

我? 呢篇帖我係樓主喎 仲咩要起我底啫~~
你…條…底…實在 dead 引起誤會,sorry

支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 0o0p 於 5-10-2014 01:53 發表

佢會唔會向衫袋拎張2億既瑞士銀行本票出黎撐警察
係都吾錯 ,甘就收兩億……………XX
支那人 不等如 中國人

發新話題