發新話題

M14 EBR GBB

[quote]原帖由 armstong 於 4-3-2009 11:03 發表
仲EBR OUT

引用:
原帖由 armstong 於 4-3-2009 13:29 發表

你講呢件LBV 係啞真係自已改加 OK嗎
你果件$16888的 LBV-M有冇興趣改ma~
見d seal 改得好靚~

lbv m 相一張
還掂你咁有心改vest,改改佢lo

我地對你茶煙飯都做足,你扮咩大人大義
幫人搵買家,其實過河濕腳,不過我地無所謂,
但你唔好講到自己咁偉大,其二模型上色 ,
好似係你買左番黎油唔掂,強迫人幫你~
ARMSTONG先生,人在做,天在看,講說話要
對得住天地良心~

過河濕腳當跑山,分贓唔均話人衰?
人家生日玩戲弄,金庸二月河齊齊有?
對與錯誰人定?朋友身邊多作證?
我唔係一個好人. 但人不犯我,我不犯人.

無左你呢個共同敵人 ,
我地呢面又點會咁團結,
應該同你講句多謝先真
咁又係 ,D 婆媽野你靜係識得"係"自己個網到講

罪名真大哦 原來關人家事
當年為數 3-4 位 SDU朋友給踢出去是我地事? 我地冇給意見
當年為數 4-5 位 德軍朋友給踢出去是我地事? 我地連佢個名都未分清楚哦
當年呀 SDU朋友 個 2 位 朋友又給人踢出去又是我地提案? 不是太熟識我地不想給意見
但我清楚知道佢地都係HIT MAN 兄你的同team隊友 and 朋友仔哦
但最後得你留低哦 剩低都係自己人
咩充滿背叛,金手指,陰狠毒辣....我冇接觸都係幾幸運
仲有我想講呢走個時,有幾位都仲係你d 同team隊友仔...我地真係唔熟
不過當大家發現原來有一個共同話題的時候咪fd 底左law

打擊男, 咁多年黎我地同你都唔熟,
你有幾了解我地?
成日同太空人茶煙飯的唔只你一個
我地同你的分別就係我地聽完佢講完人事非之後會問番個當時人有無件咁的事,
你隻耳就好似寄儲左係佢到咁
就用M9事件做例
我唔理件事係點
我只知佢對住你就話N朱, 對住N朱就話你
呢D就叫做親耳所聞la

其次, 果D模形咁Q多,
係你地叫人地幫你上色,
唔係佢o羅左去話想要
就好似有D人咁,
同人整槍一個唔仲意就放係到個幾月,
你可以咁做 , 人地唔得?
不過講真,
其實都係我地呢邊o既人衰,
我地到而家都十幾二十盒咁比左佢幫我地上色呀,
我地仲有人比左set噴槍佢,
我地咁有誠意打動佢,
你地同人反左面就要等下人地有無期啦

仲有, ky條友賣野比自己友好過你地班人好多啦
有單有據 , 花自己時間幫自己友上網搵野同bid 野 ,
佢都係收我地齊頭數賺果幾蚊ja!!
貨照比, 張單未到人地都唔收你錢住呀!!!

到最後 ,
唔知係邊個第一個就放左支EBR出街呢?
唔係我地呢邊o何太空人先生?

發新話題