發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

我都係第一次見到人地用MC色CTR 同埋HAND GRIP@@
好老實講....接受唔到..
Deep Fire全鋼齒天梯  ...祝你好運

其實最接受唔到係mc motor grip同埋個ctr@@

哈。你覺得你把槍上面有邊件parts係你有人地冇??

樓主愈講愈覺佢無知.@@
GP一早出左蝕刻

不過都好.而家有LOUIS神刺激下香港經濟^^!
多謝LOUIS 神

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 16-6-2009 14:11 發表
唉...冇計啦...我係鍾意啲人地冇我有既野,又鍾意搞創新,古靈精怪,你地都講得岩既,騎士既硬同magpul既軟合拼係好怪,但都係果句,自己既獨特風格,冇計...
你岩岩先講完呢句野咋喎!.
而家MK18MOD0閒閒地落場都見到一兩枝.!
咁咪前後矛盾囉?
你個風格去左邊??!

我建議你反傳統.
有人AK 加M4尾.
你可如整支M4 + AK 尾行AG36 換個G3 MOTOR GRIP落去,唔好玩RAS/RIS個D啦..人人都有.搵人拎舊桃木整個M733 幼身粟米筒
除左槍身外全部行橙色
槍身行番淺綠色^^!
我相信樓主O既財力一定行得通!
等住睇你把"LOUIS神風格版GP GBB M4"
我一定係精神上支持你架

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 17-6-2009 23:41 發表

ryan,依祿野你咖??aeg定gbb??有米...用surefire電筒
哈 你支SR16 O既藝術結晶品夠買幾支SUREFIRE囉~

而家我打算日行幾善..積下陰德.!
希望同丫心生出黎個個唔會好似LOUIS神

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 18-6-2009 00:25 發表

可能人地大把呢
5好咁挖若人啦
收到

不過我真係佩服LOUIS神.!
F1升F2就咁大口氣!

引用:
原帖由 Marsses 於 18-6-2009 05:31 發表
如果有樓主ge畢直, 不如加多少少買條堅urx, 加多個sr16身
其實佢成9K O既BUDGET 其實可以落到幾樣真件上去啦.!
KAC RAS等都唔洗話下.即使落埋LMT STOCK 加埋個槍身.
只要內部零件唔搞到咁樣.根本就可以玩到好多真野
此外 佢個GEAR BOX真係好似一個暴發戶想裝身但係唔識襯咁!
浪費錢之餘仲要自以為是!
這是我的風格,鐘意玩人冇你有O既!
唉! 小朋友就係咁樣.!
老實講..如果唔係呢個LOUIS神佢係其他POST都咁大口氣..
我唔會係呢個POST度講咁多O既

引用:
原帖由 麥加ken 於 18-6-2009 10:04 發表
算把啦.....人家係富豪第2代,大家唔恨得咁多ga la !!!
插都冇用,大家不如食住花生等睇戲,等樓主第2枝傑作好過啦
知道^^!
唔知第二枝係咩野風格呢

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 09:11 發表

我都未有錢...買完支gbb之後,起碼9月先同到你買,到時約出黎交收啦,我又冇信箱sor匙,我唔想俾阿媽知
佢都話左個真Blot免費比你囉.!!只要你比個地址..放心..唔會放係信箱架^^!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 23-6-2009 00:55 發表

咁又唔好咁講
唔好講咁小啦.咩野千千聲..人地上萬架啦.!

發新話題