發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

記然個個都話我測速器有問題,下次我教到個測速器你地個個都唔Pass個火力,睇下到時邊個冇引...
再唔係你地又帶多部測速器黎對下。

我都冇話你鬧我,當日我當面比人小,我都請你地飲野添。
只不過你地有時諗野好表面。
人地尊重你地,但你地唔識去尊重人。好遺撼…

我已經諗到個解決既最好既方法了。

我唔會咁小氣,如果係既當日我一早走左去。
做人要負責任的。

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 18:06 發表
你做搞手幾好,請我地飲野 ,
仲有我想你等到我地食飯個時先比野飲我地
搞到我飲晒先有飯食
冇辦法,你要明白人手唔夠,你地都見我冇停過,什至乎我既午餐係到走果一刻先有時間食,我做所有野都係以你地角度出發先,因為我本身都係玩家,我都想有個好既帶隊服侍。
做一個帶隊唔易,做一個好既帶隊更難。

其實好簡單,我唔理佢機有問題又好,人有問題都好,我set個Game打細力D,咩問題都解決晒。

引用:
原帖由 surefire0828 於 28-7-2009 18:18 發表

做搞手就係咁架啦 玩果啲有意見係正常既  冇意見先驚 做過服務行業就知...
你估我第一日做?我先係某Wargame場做兩到三年,跟住跟我老細學做呢個位又幾年,而家自已出黎打Game都一年了。
我係Wargame見既野,就如我日常生活一樣。

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-7-2009 18:23 發表

anyway, 當日真心多謝你呢!

不過塊面依家都仲有d朣
你好好休息下吧,因為當日發生既事,我都知有好多野仍然要改善。

幾時都得,最緊要你地和和氣氣,開開心心咁玩,搞多十場八場都唔係問題。
經我研究過當日火力後,我會將以後既火力最高為1.25J,果0.5J係預有誤差。
希望大家唔好再為火力既問題而煩惱了。

八月九日夜晩8:00-12:00土瓜灣CQB已落實,名額20
要玩就快向我報名了。

發新話題