17 12
發新話題

[普通貼圖]英國海陸空三軍

海軍向地俾禮, 大家知唔知點解?

有位 女海童子軍應該知點解, 叫佢入黎解話!!

yes !!   ay ay sir !!

我果時講溜, 差啲俾人扔落船

對, 妳對你既團隊的事真了解, 係香港, 十萬軍人之中, 你係精英童軍(我同啲fd 吹水時話,香港童軍 , 所以我地估計大約有1萬多啲係有料到 )  

童軍擁抱者, 勿插, 因為小弟都係童子軍, 做左11年, 就黎12, 都可以話見過一啲事同場面, 我識的sea cout 都是elite, 好小話唔掂, 但我當然知道出面有好多係掛x頭賣x玉)   

奴婢多言了;*

下, 著land 操?  唔係呀嘩?  成何體統?  童軍又令我有失去信心既危機!!!

我識果啲會proud of 佢地係sea scout !!  一定唔會有li 樣發生!

你地旅團著land scout ??

如果咁既時間, 轉做sea cadet 岩你多啲!  

童子軍每況愈下 ( 什麼都是 ), 轉左 對妳黎講會係一個明智決定!!

三軍學既野專門好多!!   除非你係HQ 果啲童子軍, 否則, 走吧....

li 個當然知啦, 小弟亦有同啲老世仔傾過下,

佢地話咩mission 青少年培訓?   9萬童子軍(人)倍佢訓就有!!
為左law政府多啲批款,妄顧quality !!

個個區, 旅團各自為政,小弟亦係受害者!!!!!!!!!!

愈講愈興, 不過我地都改變唔到啲咩!! 

我keep 著有童子軍集會,係因為原來無人會理旅團,小弟就盡量執著傳統教授童子軍技巧!! 教到佢地聽聽話就得喇!!
引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 01:29 發表

佢講比LAND操係因為總部儀仗隊係著LAND, 沒有SEA/AIR儀仗隊

如果要學專門, cadet係好D
請睇#1100 就知道"每況愈下"的原因
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=17897&a ...

我suggest 妳轉!

三軍是但一軍,sea cadet is your only choice
引用:
原帖由 louise 於 15-3-2008 01:32 發表

講真
HQ根本就著重系LAND個邊
SEA+AIR只系陪襯嫁咋

果然係愛團份子!!
引用:
原帖由 小子1008 於 15-3-2008 01:37 發表

入黎ac仲好

軍痴
引用:
原帖由 小子1008 於 15-3-2008 01:42 發表
玩左咁多年....想唔愛都唔得 -

佢要的是更多 , 童子軍, 唉, |)  訓覺啦去!!
引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 01:42 發表

香港童軍自己開酒店年年搵一大不
政府比唔比都差無幾

我仲痴, 成個e櫃都係制服!! 如果搬屋, 死硬!!

不過真係件件會著,除左以前打game 的兩套外 (德佬)

性奴既? 轉左人咩? 太耐無理, sorry !!  我上年仲同緊 性包既影相
引用:
原帖由 louise 於 15-3-2008 01:46 發表

真系有D想佢快D(生既相反)AH

law u 都幾係野  咁又唔洗, 間唔使放啲上網,有時又忍唔著買,間唔使放啲上網,有時又忍唔著買,間唔使放啲上網,有時又忍唔著買............................................................................
引用:
原帖由 Royal_9413 於 15-3-2008 01:47 發表

搵個迷你倉

幫我收埋啲槍呀, 遺咁品呀, 女人呀, 咁上下lo
引用:
原帖由 小子1008 於 15-3-2008 01:50 發表

喬寶寶迷你倉幫到你

嘩, 小學?  岩著嗎? 應該都岩著, 介意著黎影下相ma? (冷笑話)
引用:
原帖由 louise 於 15-3-2008 01:52 發表

我成個衣櫃吾系校服就系制服
而且仲要系由小學到而家中學AH

17 12
發新話題