發新話題

經典好書“人槍集”

好懷,我得二,三期

呢本都好正,keep咗都廿年。

附件

8-4-2016 11:14

引用:
原帖由 beretta.cheung 於 8-4-2016 10:42 發表

睇嚟大家槍齡都唔細
唔大唔細,七十後

啲槍閒閒地都有二,三十年歷史。

你地支珍藏仲喺度,好嘢。我支長9千一早去咗堆田。

回覆 66# 的帖子

咁都keep得住,師兄床下底好濶
應該係6呎king size
收埋好多好嘢。

講起太平洋,喺

附件

10-4-2016 11:32

10-4-2016 11:32

重覆,DEL.

就係太平洋買囉。

"博事"當年喺好景,我幫襯過一次。買咗支 跳躺S&W M5906(牌子不明),至始以後,超過四分一世紀,我無再幫襯過佢。

請問木柄有制退器嗰支cz75係乜嘢牌子?

搵倒了,Mgc cz75 concentrator,  廿幾年前喺好景賣成一千二百幾,天價。

引用:
原帖由 rho837 於 11-4-2016 01:27 發表

呢本係 ONE HIT WONDER 當年出左第一期就收皮(有人話好似原本出12期就完)! 跟著班股東(多過半數人)通過唔批准"泥XY"做下去要即時收皮! 原因好似有人食水太深(唔聽班股東意見)及第一期條數以經好唔清楚???????多多 ...
本嘢chief editor係: 黎---權,唔通就係佢?

發新話題