38 123
發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 22:22 發表
唉....估唔到lee度d人全部都係一樣..
得個講字....
只係想做見證?????
想隔岸觀火.............
哂氣!!!!!!
拿 , 唔洗講乜鬼 "lee度d人全部都係一樣" 等等既無聊野

係有種就去約戰版 , 落底 日期 , 時間 , 地點 , 火力 , 人數
話你知 , 我出硬黎

你果 8000 野要一雞過 , 話知你 溶手柄 , 爆波箱 , 燒麼打
要縮手扣兩雞 / 唔蒲頭既正契弟
車錢彈錢我地一定照起你

同場加映 YOUTUBE 團 , 神跡將會係各 wargame 版彰顯

咪同我講 "你咪好著數" 呀
你又話得 , 你果日又係去打 game 既 , 對你黎講係無損失架
仲有人照起車錢彈錢 , 你有賺添

我信架 , 當你表演完之後

引用:
原帖由 忽必烈 於 29-5-2007 22:55 發表
你打到6000我都收貨....
你知唔知 "尊嚴" 好緊要架
人地話 8000 就 8000 一粒都不能小

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 22:52 發表

唔好去咁盡, 一陣佢落唔到台會好肉

比佢縮啦, 佢一話打夜game果下就開始一路縮
唔得甘架
"你堅決話自己岩 , 就做比人睇 , 等人人都知你岩 , 唔係咩叫 "尊嚴" 呀 "

落台階 , 呢個唔應該係我地比佢架窩
無理由佢話得又要落台甘矛盾架 ??
佢要就自己搵啦

引用:
原帖由 華田 於 29-5-2007 23:08 發表
我真係好想知馬記膠杯士頂唔頂8000 粒一雞過.......
得 , 一定得 , 膠杯士 , 原裝電掣 , 原裝波箱 , 原裝麼打 , 一定頂到一雞 8000 粒
我信 ...當佢果日出左黎示範左之後

引用:
原帖由 伯言 於 29-5-2007 23:14 發表
咁果日咪要爆槍驗零件?
放心 , 我果日一定帶齊架生 !!
一套我私伙既拆槍工具 , 再加埋鑼刀轉咀批士
辣雞我都帶埋去
萬一焊死左個麼打都拆到!!!
仲有咩工具既 , 請講
我仲有手提車床 , 洗唔洗帶埋

若果仲有咩投訴 , 可以由槍主親自操刀
拆開驗證左其他野係原裝既 , 佢一定榮升 wargame 改槍榜首

[quote]原帖由 hin_1213 於 29-5-2007 23:42 發表
:x 各位!!!!我今日

[quote]原帖由 hin_1213 於 29-5-2007 23:42 發表
:x 各位!!!!我今日

引用:
原帖由 jackyafk 於 30-5-2007 05:56 發表
你地唔好咁傻la....
lee個世界唔係你地話想點就點...( 即係你話想點就想點 ?? )
我唔覆只係我訓左姐....
我好唔明有d人....又要睇但又怕痛( 我唔怕痛 , 係呢度識我既人都知 ).......我都唔知你地想點..
仲有...可能有d c兄大把錢....但都唔好一相情願lo......(你講先然後同我地講 "一廂情願" ??)
總之game呢我就一定會打....( 咪約囉 , 有咩問題 ?? )
果日唔落場大家都知咩事la....( 即係邊個唔落場 ?? 你 ?? )
有意打game ge...我會post 時間地點出黎.... ( 來吧 , post 吧 )
有性趣咪去lo....( 咪就係等緊你囉 )
唔好講咁多無為野....( 係囉 , 無謂野唔好講喇 , 日期時間地點火力人數啦 )
你自己講架窩
引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 18:02 發表
哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74

引用:
原帖由 steveyue 於 30-5-2007 01:10 發表
到時單兄有排忙
一枝槍甘大把 , 計佢每分鐘 800粒 , 一雞 8000 粒都係十分鐘倒
如果係 30 ROF , 都係 full 四分幾鐘之嘛
佢又有隻 8000 壺 , 又唔洗換甲既

拆到見原裝杯士,原裝麼打,原裝電掣
再合番埋都唔洗一個鐘 , 加埋所有相機影相拍短片都好快之嘛

你地唔信佢甘衰 , 我當然要還佢一個公道 , 為佢澄清下啦

落場名單:
============================
1. Royalmarine
2. ivan_31
3. 汶汶
4. JER 7
5. 忽必烈
6.odaan !!!

引用:
原帖由 golliwog19 於 30-5-2007 15:14 發表
hey, guys~
plz create a post in "前線召集", if u really 約戰!!
因佢未出地點 , 如當時人餚底 , 會浪廢左論壇資源
等緊當時人出現留下約戰資料 , 我都希望還佢一個公道

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
打老原就想靠嚇 ??

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
要滿足一雞 8000 , 三包彈都夠

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

你係咪加映埋果日之內 , 射晒廣華街既 BB 彈 ??
係咪先 , 射唔晒唔比走窩

咪係度玩激將法啦 , 呢 D 野凈係對你有效架咋

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:11 發表
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你X事呀... ...
仲有 D 荀野比你睇
引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:13 發表
要滿足一雞 8000 , 三包彈都夠

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

你係咪加映埋果日之內 , 射晒廣華街既 BB 彈 ??
係咪先 , 射唔晒唔比走窩

咪係度玩激將法啦 , 呢 D 野凈係對你有效架咋
佢話 "果日" 用 , 果日用唔晒係咪應該唔比走
佢用唔晒又要人掃晒番黎托呀

引用:
原帖由 ivan_31 於 2-6-2007 12:37 發表

咁又唔使幾日
輪到你淆 ??

38 123
發新話題