發新話題

博c模型

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 12:48 發表

唔擔保我準時開番

ps 記唔記得開都係一個問題
6 點 : 我地係咪唔記得 D 野呀 ??

無呀........無窩.........諗極都諗唔起

btw......我地吹水係咪要去番吹水區呢 ??
唔係既話輪到我地去地獄窩

引用:
原帖由 yatnam0224 於 3-6-2007 15:23 發表
引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 08:56 發表
哈哈....
果然係冇人知.....
但我想話你地知...
果套齒我二手返黎都用左4年仲係c豪未損
咁我真係想話比大家知..你地唔好扮代表lo......  
甘我又想講 , 我用 systema 無限扭打 M170 打左七年仲健在
半年前巡例保養 , 除左齒面見銀色 , 我唔覺佢蝕囉

引用:
原帖由 ivan_31 於 4-6-2007 19:44 發表

呢d係咪叫"無雷"?
成日話人無雷 ............. 甘佢咪好有雷囉

甘佢係咪 "雷神" 呀

引用:
原帖由 jackyafk 於 4-6-2007 22:32 發表
唉...都唔知你地講咁多無謂野做乜.....
到左果日你地會出現先再講la...
得個講字冇用ga....做先係實際
閣下間唔中留 D "留"言 , 毫無 "有謂" 可言
基本上除左只能知道閣下 "仲在生" , 就完全係一篇廢話

我地唔會學你唔比人講野囉

唔通 "雷神" 閣下甘惡 ?? 有禁制我地講野既權利 ??

仲有 , 你講野甘 "神" , 我地白X , 甘你咪 黑X

引用:
原帖由 jackyafk 於 18-6-2007 18:31 發表
你地記得24號準時到...
|)
不如甘講丫 , 如果係你唔黎點計先

我就邊個似樣 D 既 forum 都搵到我 , 呢度整過槍既都有我電話
挑打高火鬼火都照蒲頭 , 唔洗同我擔心

我就擔心有 D 連電話又唔敢留既人 , 縮沙唔到浪費左我地寶貴既一日咋

引用:
原帖由 steveyue 於 24-6-2007 01:17 發表

會唔會係同一個人黎呀!!
自己同自己比試
唔會係同一個人 , 我諗我知係邊個

由 10:00 等到 13:00

頂 !!! 八神甩底

引用:
原帖由 老鼠 於 24-6-2007 21:32 發表
可能有去,佢地睇唔到者
無去既人唔好叉隻腳黎評論
唉~~甘又多左個徽章喇~~

係播 ~~

今次 one chicken eight thousand 行動
主角走左雞

係咪應該改做 "RUN chicken" 走雞呀 ??

引用:
原帖由 catchauhk 於 26-6-2007 17:21 發表

唔知用神燈call唔call到佢出黎呢
而家 "標童" 都標唔番佢出黎

我甘耐以黎第一次見人縮沙淆底 , 無用到甘既地步

引用:
原帖由 忽必烈 於 3-7-2007 00:24 發表
直頭kax 人一個.....當初又做乜大人呀....你睇而家......
最慘係大人 "無雷" 果下頂癮丫嘛 , 完來最無雷果條友係雷神 , 好心啦 , 吹得大還得大
三歲細路都醒過佢

蝦 , 不如我一日 re 一句 , 包佢有排置頂

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:33 發表
宣傳手法?
幫忙幫忙 , 越幫越忙

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:46 發表
唔知間鋪個老板俾佢咁攪一攪宣傳 有咩感想呢....... ._."
好耐都唔該

引用:
原帖由 Relentless 於 4-7-2007 12:07 發表

要覆,晨早覆咗.
而家輪到我地 "覆" 佢 , 呀唔係~~係 " Fuxk " 佢

發新話題