發新話題

想同盲神挑lf2

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 01:20 發表
點解有人出哂粗口既
唔通小學生有特權?
老實講我去到中二先識講粗口
幾歲都已經識 , 但係亂講唔代表識得講 , 識得講既人先唔會下下講~~

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 00:17 發表
我小學個陣識得尊重大人尊重長輩囉
唔識既野唔係應該虛心學習咩,仲要覺得自己好似識哂咁,對你將來唔會有幫助,你咁樣永遠無可能會成功,係任何一樣野上面
要講既 , 上次我都講晒

我只係希望 Game 場見
如果佢唔打 Game 就唔需要係 Wargame 論壇出現

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-11-2009 11:28 發表
單哥唔驚佢支125mw laser "pen"咩.......
簡單到爆 , 一個鏡頭同 Mon 搞掂
經過鏡頭 , 係 Mon 顯示 , 就算 laser 射鏡頭 , Mon 都無甘既波長顯示
根本唔會傷眼 , 我只要對眼裝上 Mon , 再用鏡頭同佢對戰就可以
一個簡單既過慮方法

引用:
原帖由 向右趴 於 13-11-2009 12:01 發表
個鏡唔會壞咩
cheap 鏡完全無問題 , 我自己都貪得意玩過 , 太陽唔太光 , Laser 無問題
況且佢射我 , 只要我夠時間射番佢已經 OK , 佢局住唔望我 , 但我可以望實佢 , 可以射住佢令佢唔開眼 , 我可以周圍走埋佢身
打仗有制空權 , 我就有製眼權~~

引用:
原帖由 於 13-11-2009 12:14 發表
同小朋友吹水又何必認真...
佢唯一 "以為" 自己所謂既 "武器"
其實可以輕鬆破解

引用:
原帖由 於 13-11-2009 12:28 發表
唔同你想佢玩攞你命三千再加標童上身黎挑機咩...
嘩 , 有得埋位我唔餵到佢飽

引用:
原帖由 louisli 於 13-11-2009 12:40 發表
一陣夜媽媽2-3點又約你第朝早八點摸上佢屋企個CQB棚
佢根本就係唔敢浦頭

引用:
原帖由 dondon24 於 13-11-2009 17:36 發表
盲神出名就係呢兩個po
http://www.civiliangunner.com/cg ... 3376&highlight=

[url}http://www.civiliangunner.com/cg ... 5655&highlight=[/ufl]

p.s.睇舊帖果陣見到奧單師兄講既野居然成真

閣下問問題態度又曳 , 唔識問人地講兩句又串 , 你黎 wargame 板係學槍定講英文呢 ??
呢個係大忌 , 你想登上 CGF 神人榜嗎 ??
前果句係講道理
後果句係 CGF 既習俗 , 唔係先知

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 17:59 發表
單單,我幾時發達呀咁
今晚早 D 訓

發新話題