發新話題

第一次..

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 14:35 發表

好似冇咩部隊用G3.....以軍好似有?

在下都有支G3SG1...不過就咩都冇布健|改做MSG90....現草緊$$買件....
E家德佬都淨得狙擊槍未換21世紀H&K產品 =.=

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 17:06 發表
@@
你改我個post...

咩狙擊槍未換?

仲有我已知點改....
MURUI PSG1前護木或FIRST MSG90前護木....GG PSG1金屬上槍身.....GG FS51下身.....GG MSG90尾托.....要自制包括....鏡坐....右選擇制....面枕...
冇呀 Q口Q
係DISCUZ系統問題黎架

呢個我唔多清楚
手頭上有幾個版本
一個話係G3/SG-1同MSG-90 (少量)
另一個話係G1 (FN FAL)

你咪好囉, 我支FAMAS想改都冇得改呀:x

引用:
原帖由 仔仔 於 20-10-2007 18:13 發表

famas你想改樣定改力???....改樣就可能冇得選擇....改力啦wor....錢就是一切....
我選改外觀
起碼買條長內管同條鋁通, 再用膠板搭個CARRYING HANDLE, 咁就變狙擊型
問題係我唔捨得個CHARGING HANDLE(個勾)....因為狙擊型個勾比STANDARD細...

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 18:36 發表
咩勾?
上堂杆?
係呀
我係個種冇野拉佢幾下嘅人...
用膠搭我驚拉拉下斷....

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 19:07 發表
我個FD之前買左支國狗膠波.....我同另一個FD...勁拉 ....拉左幾百下....冇事
但係模型膠板唔係ABS=.=

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 20:30 發表
你用返原本個個來切細...會好D
唔捨得嘛
加上...原裝係金屬, 唔想徙力 =3=

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 20:45 發表
穏人同你車細咪唔冼徙力
都話唔捨得囉
改完我某日實心血來潮玩換裝將sniper改翻standard...

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 21:57 發表
一係上網收返舊或去槍店睇下有冇
邊有人放呢d野
同marui直接訂可能仲快
不過係訂就成個手抽訂

引用:
原帖由 Ate120 於 20-10-2007 22:46 發表
訂返件....個手抽一定有用既
問題係MARUI唔做OVERSEA SHIPMENT
我個日本親戚又搬左去美國 =.=

發新話題