發新話題

d scope咁貴既,連金弓都要$400= ="

我一直都講冇錢唔好玩狙擊槍 (已經淨係話支槍only, 未計你其他野)
400蚊一支倍數鏡咪叫平, 靚d嘅都4位甚至5位數字

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 17:02 發表

我住天水圍,無理由為左睇槍,去MK白行
車錢行下行下都買到好多野lo
我住馬鞍山都自己出mk/ssp自己格價
幾年前連internet都未有槍友們又咪係"MK白行"
引用:
原帖由 queen 於 13-1-2010 17:14 發表
收費場咁有呀sir教??!!!???!!!!????!!!

Don't think too much la....who will teach u in 收費場.......
除非班新手真係做得好on nine
收費場d亞sir頂多叫你除匣開safety帶眼罩吹雞就收工

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-1-2010 17:43 發表

呢個世界無free lunch, 要有收穫就要有付出, 唔同不勞而穫真係香港教育重點?

wargame唔同真槍, 唔同槍款唔同子彈可以有非常唔同效果同射程, 但係玩具槍唔係囉, 大家都係under2j大家都係6mm, 我睇唔出射程 ...
真人真事 sniper 苦水 :

某日打game有人全套蟲衣sniper, 槍法亦神準
但佢話 "熱到死, 開波10分鐘內無人埋黎我自己叫死, 唔係熱死伏屍都冇人知"

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 18:33 發表
d人成日著長3
我就0婉著短既,去到加件迷彩3係面(都係短既)
咪算lor
我又有真人真事啦
某人正因為太熱除左套gear, 只著件t-shirt就入叢林開game
3個字完game之後佢裸露嘅手臂比蚊針到開天花咁

引用:
原帖由 蕉皮 於 14-1-2010 14:39 發表

你認為有用咩?
我每次打game都起碼噴3次蚊怕水
但每次梗有多過3個蚊眼.........

發新話題