發新話題

去休戰大Game既影子部隊入來

引用:
原帖由 於 18-4-2007 23:48 發表
大前題係最緊要冇花 !
餅爺一句等我唔駛諗爆頭
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 -l- 於 19-4-2007 09:59 發表

Is this the reason you asked me where to buy "that"
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 14692 於 19-4-2007 14:31 發表
怒full
保險佬自己買重保險

引用:
原帖由 於 19-4-2007 18:18 發表

冇花者有飯又有餸

有花者飯餸不留
忍唔住笑

引用:
原帖由 於 19-4-2007 23:01 發表
更新消息

各位認為所有 shadow team 都著 woodland 褲好唔好 ?

ps:希望各位有睇既朋友 , 可以通知其他你識既 shadow team 隊員  
未必個個都有woodland褲喎...

一人一條中東巾會方便d

引用:
原帖由 louisli 於 20-4-2007 00:32 發表

無東東巾,一齊包頭可能易d
總知頭上面包住舊野

不如全人老牛...

引用:
原帖由 14692 於 20-4-2007 17:09 發表
牛記笠記
咁就個個都有唔駛特登買野, 更加似民兵...

引用:
原帖由 14692 於 20-4-2007 17:35 發表
背心短褲
餵蚊+食彈...

我想知果日會唔會用到對講機?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-4-2007 00:35 發表

民兵係咁架啦...
真係用電話講戰術果d係膠兵...

發新話題