發新話題

ssp某沖曬店

ssp某沖曬店

見到大家都有講開邊間SCAN菲林好, 我又黎, 志在交流, 搵間好D的出黎~
話說上個月花展時影咗一卷slide, 結果拎去呢度沖, 發覺D SCAN都ok, 但只能出SLIDE, 冇得e to c的~
file係6百萬像素, 十幾m一個的TIF檔黎.
冇位放太大幅, 只能縮小, 希望都可以畀到一個參考大家, 獻醜了

.

下面隻BEE放大後,

再一幅

眼光光~

引用:
原帖由 learngod86 於 9-4-2009 01:10 發表
東昇?
眼光光~

引用:
原帖由 learngod86 於 9-4-2009 01:30 發表
光學晒相嘛.....
but a bit expensive.....I think.....
覺得貴, 影SLIDE我都係初試, 以後真係會好小心影~~~
眼光光~

引用:
原帖由 Elf 於 9-4-2009 02:48 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=409335&ptid=37276][/url]
我都想試東昇.. 係咪深水步/長沙灣區個間? 唔知幾錢筒呢?
我記得上網睇過地圖.. 好唔就腳
地鐵的話係要行少少, 係鴨寮街/桂林街的出口出, 沿桂林街一直向海邊行, 行到大馬路=荔枝角道再過埋對面, 係三和模型個轉角位度. 舖頭唔大, 但有唔少舊相機, 去睇下野都好架.

一筒slide 沖29 + scan30 = hk$59, 要等一個星期.
引用:
原帖由 learngod86 於 9-4-2009 02:59 發表
ar......forgot....
Mike c hing...which slide u use for those photos?
FUJI黎的, 但唔記得係邊筒...好似係SENSIA...
眼光光~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 9-4-2009 19:55 發表
黑白常唔常用??
常用就買藥水沖鑵自己沖,底好多好多wo~
識沖的話應該係...
眼光光~

發新話題