發新話題

坡佬換新狙

坡佬換新狙

——————————————————————————————————————
舊陣時用佢

——————————————————————————————————————
再舊陣時用尼個

回覆 2# 的帖子

Steyr SSG 69……其實都唔差,當年星國玩過

引用:
原帖由 RX7 於 18-5-2013 23:00 發表
伸縮柄?
講真,我都唔知點解,我估計係迎合亞洲人身形掛……

引用:
原帖由 tango1997 於 18-5-2013 23:45 發表
典解係車上面D。。。。好似全部刀好深近視咁既
佢地全體男性公民都要強制服役,除非殘障既……

引用:
原帖由 SECOND 於 19-5-2013 00:06 發表
插咀
我想訂佢個NAME TAPE
唔知有無師兄有方法?
謝謝
我知道星國Beach Road,Golden Mile Food Center二樓有個佢地當地人叫ARMY Market既地方,佢地人要去入Camp既話都去o個度入貨,乜都有。有機會去星國既話可以去o個度搵,或者有親戚朋友o係星國既話幫手買

引用:
原帖由 tango1997 於 19-5-2013 00:08 發表

呢樣野我都應該知 。。。。但係唔係要派到呢個(狙擊手)既剛位呢?
我有個Gurkha朋友現役係新加坡做緊Sniper 。。。上年年頭英國畢業。。。。
佢話係SAS 付責training佢地既sniper skill
引用:
原帖由 gtoray 於 19-5-2013 00:11 發表

做型橖攀

點睇都唔係正規屎拉耙
最下面果個就似喇
正如阿公話齋,影相咁大把

引用:
原帖由 051039 於 19-5-2013 00:29 發表

講起上泥見過其他星國軍隊相都見佢地D兵多數戴眼鏡,仲要黑色方膠框,個樣仲要好細個錦......
佢地可以16歲就服役,服役完再讀書或者搵o野做

引用:
原帖由 SECOND 於 19-5-2013 01:17 發表

想問多一點
請問係咪唔單止軍佬先可以買?
謝謝
而家我唔知,我當年o係星國讀書o個陣都去買過o野,隨便買無人查,不過切記唔好o係星國著佢地軍裝就得

發新話題