發新話題

VFC M16A2 的三連發穩定性

根本Airsoft玩具無咩保到值,插水好正常

引用:
原帖由 jn_jona 於 29-9-2024 20:33 發表

其實依家都係合理價
係之前dna出貨少 炒到萬幾蚊
台仔講緊8k鬆d 一係自己訂 一係等特價

8k既槍 二手6k左右都合理啦
我成日都講當年鍛系列係賣大包 依家想搵都冇
手頭有3枝 分別砌左唔同既野
頭幾支DNA係同朗哥買(最平呢個時候),朗哥冇做之後就自己同台灣買,我就未買過所謂過萬蚊既原裝DNA

引用:
原帖由 jn_jona 於 30-9-2024 05:46 發表

Bambam枝mk18mod1都過11000啦
我枝733都係同朗哥買
同台灣買到差唔多價
另收左枝723 early都係6k左右

等下會唔會出16a2啦
Vfc槍都3700 未計前擔必換既
你提起我,我有支Mk18 mod1係佢度買,都唔洗一萬,都係7字頭,果次佢特價,即係人地正價

引用:
原帖由 jn_jona 於 1-10-2024 01:33 發表

7k合理既

Wgx都係開9k幾 咁落埋香港discount code, red card回贈
就9折左右
有個PayPal有信用卡就食返正常價
鍾意還鍾意 食炒價就無謂了
一向都無食炒,係呢度有d師兄死都要用炒價話係人地定價

然後話唔抵然後係咁話散砌某系統可以保值

引用:
原帖由 jn_jona 於 2-10-2024 07:54 發表

依家有左覺悟 掉得落呢個坑既錢 係好大機會唔會收得返
特別呢幾年個pool少左人
有知音人同你收 係好彩
岩價就賣 唔岩價就擺
以前玩真品唔會蝕好多,總數6000左右都有人收,但而家過3000左右已經好少有人問,話之你用全真件砌
呢個玩意自古以來都好難用保值去諗,特別本身件野係玩具唔係珍件
勞力士早輪都冧何況呢D真係玩具

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-10-2024 13:04 發表

勞都仲有儲既價值
但槍有新sys舊既就冇人玩
勞都跌極有個譜
舊裝撈隨時仲值租
玩具,咪真係玩具囉
可能擺多三四十年
又會好似啲膠公仔咁突然升返
但有價有無市都係疑問

所以,玩係自己玩,唔使理人,亦都唔使踩人

引用:
原帖由 hendry9881 於 3-10-2024 13:10 發表

你放支A point出去好快有人問
有D老學校鏡當年用D平價買返嚟
真係唔係好捨得放
之後貴都算
係未必買得返

我有呢支不過個Colt字同你有少少唔同

仲有D aimpoint 3000之類,對比之下,用就唔多好用志在儲

所以同我講玩咩系统玩具
冧唔冧價、保唔保證,真係得啖笑
如果,假設,再有公司各方面出得再好過馬記
又做到而家大家副廠圍住佢轉咁
馬記到時咪又蟹左係度

引用:
原帖由 0050100 於 8-10-2024 20:05 發表

死啦師兄講到D N A的大眾商品咁不濟,我重想呢款可抄上去到兩皮,咁睇尼要抱到入棺材!
玩係自己玩,唔理得人地咁多,可能人哋見得D公柴實物多支支都係打磨精美,係我未見過姐

仲有係都要用有冇得炒黎講,我又唔見得D Marui好保值好炒得

落到場我又唔見得Marui無敵,我用垃圾VFC又成日都督到人出嚟

1 個讚好! TOP

發新話題