發新話題

依個世界D新手真係得意

引用:
原帖由 hypermax 於 12-5-2009 19:14 發表

唉,而家d靚仔真實世界係點都未接觸到就要佢做中心,世界為佢而轉

仲有咩好講??
係喎賣野比D細路就知

又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍又要......

大佬你買得果幾廿蚊野以為自己去18樓、要求多多

仲要驚你放飛機(頭先先同個fd等左成個鐘)或者出到黎唔要

引用:
原帖由 lahc 於 13-5-2009 20:33 發表

唔止細路.有D"大細路"20零歲 仲黑人憎
又要平又要靚又要正又要好服務又要好態度又要減價又要驗屍
約10點,成11點半先到
之後要求多多,要地鐵月台度交收
同左佢講,你月台,最多開槍袋.睇睇好
點解佢狂試槍...仲問 ...
我試過賣幾廿蚊野,都講明話完美主義者不合

有個十幾歲黎問我:可唔可以咁咁咁咁咁咁

大佬講又講到明,收你少少,又想幫你做乜做嘜

D細路係咪真係咁大諗頭?真係寵壞晒!

引用:
原帖由 skydogdog 於 13-5-2009 20:56 發表
我中三...
咁你係咁既人既話,咪檢討下自己,始終wargame界好細,日後好相見

唔係咁既人既話,咪當睇故仔,順手警惕下自己囉

引用:
原帖由 skydogdog 於 13-5-2009 22:03 發表

其實我都覺得宜家d人既人格越黎越差,可能係個社會變緊啦...
因為我見宜家好多人都好鍾意講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,
當然唔係全部人,但係我眼見既就好多都係咁...好彩我父母由細到大都有教導我,如果 ...
我同我呀爹都講粗口,仲要係十分粗俗果d,同埋冇d尊重,

所以我唔覺講粗口系問題架

適當時候做適當野姐

引用:
原帖由 hermanht 於 13-5-2009 23:41 發表

如果成日都放粗口係個口道, 咁你就做唔用運用粗口增強語氣的目的, 更加做唔到暗示性恐嚇. 如果你個人平日唔講粗口, 係有必要時先講, 個作用係好大的
下......睇你點講姐

p.s.我都唔知自己多唔多講

發新話題